In naglas je že renatka razložla zakaj ga imajo..In če pogledam jaz znane bosance z mojega konca imajo vsi doma familije s katerimi se pogovarjajo v svojem rodnem jeziku.Se pravi doma govorijo po bosansko..Zakaj? Zato ker mati in oče nista od rojstva v sloveniji, ampak priseljenca..Govorico je težko kar tko puf zamenjat..Ne moreš..Rada bi vidla tebe kako znaš govort angleško, glee na to da se učiš že verjetno malomanj kot 10 let..Pa te učijo!!NJih nihče ne uči slovenščine, ampak so sami prisiljeni uporabit možgančke in s e naučit v lastni režiji..in to sploh ni lahko!tko da še svaka čast tistim ki po nekaj letih v sloveniji govorijo tekoče slovensko...Naglas pa nima veze...Men gre tud kakšen slovenski naglas velik bolj na živce kot pa bosanski...In kaj bom zdej pobila vse tiste z naglasom??
Jst sm blazno proti ljubljanski čefurjadi, ampak naglas je najmanjši problem..Mene prej skrbijo nasilneži ki mislijo da so največji carji v celi ljubljani če nabijejo dva/tri in jim uzamejo telefone..Waw zdej ste zmagal ej..jst sovražim take!sovražim tud take, ki se za prazenič spravljajo na pol šibkejše ki jim niso nič hotel!Sovražim take, ki pridejo v lokal in začnejo pljuvat po tleh in cel jezero tiste nagravžne čefurske sline nardijo in misljo da so nevem kaj..In potem so tukaj še razni slovenci, ki se delajo čefurje in so še hujš!!(poznam tazga francija, pa janeza, pavleta-in vsi so čistokrvni slovenci..)!!Take je za zapret v eno lukno dokler ne ugotovijo kaj je prav in kaj ne...
ok in deklce so tud kšne take ki bi se samo teple in samo iščejo da jih nekdo samo pogleda da ga zbombajo..mene bi blo sram če bi delala take zdrahe...In njihova moda..ok sej kukr jim paše, sam niso pa čist nč izvirne, kolkor mislijo d aso

a kar se tiče normalnih ljudi...Ni problema..Vse uredu...POznam jih dost ki so kul..Obnašanje, toleranca, spoštovanje..Z veseljem spijem kafeto dve tri z njimi..Prav tako fantje in dekleta..Pa imajo naglas, pa kaj..Še z veseljem poslušam kako se kakšne med sabo bosansko pogovarjajo..IN potem se še smejemo skupej kakšnim čudnim besedam...
Sej pravm, dokler je normalno ej vredu, pa z naglasom, pa če posluša kitiča al pa sam cigumigu, pa če ji je ime fikreta, pa če se piše ajičahajič..dol mi visis, dokler je z mano kul..