avtomobili
Ok, punce, eno vprašanje:
poznate koga, ki ima Opel Corso 1.7 dti, letnik 2003 ali jo je imel.... zanima me zgolj zato, ker si jo morda utegnem kupiti....
zanima pa me, če so imeli kakšne probleme, serijske napake na avtu ipd... pa na kaj so pazili pri nakupu oz. na kaj bom sama najbolj previdna... hvala vam.
poznate koga, ki ima Opel Corso 1.7 dti, letnik 2003 ali jo je imel.... zanima me zgolj zato, ker si jo morda utegnem kupiti....
zanima pa me, če so imeli kakšne probleme, serijske napake na avtu ipd... pa na kaj so pazili pri nakupu oz. na kaj bom sama najbolj previdna... hvala vam.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
aaaaaaaa
Ja za puntote sm tut jz slišala, pa kšne alfe, ...odvisno na kaj naletiš.
No mene je prodajalec okrog prenesel in mi ji čist predrago prodal avto in še barvan je bil.... bodi previdna, pa nej gre res nekdo ds tabo, k se spozna dobro.
Drugač ga je mel pa moj sošolc, ampka on je novga kupu, tko, da takrat še ni bilo nič narobe

No mene je prodajalec okrog prenesel in mi ji čist predrago prodal avto in še barvan je bil.... bodi previdna, pa nej gre res nekdo ds tabo, k se spozna dobro.
Drugač ga je mel pa moj sošolc, ampka on je novga kupu, tko, da takrat še ni bilo nič narobe

Jes pa zdj že počas načrtujem nakup svojga avtiča, pa se odločam nekak med Mercedesom A klase al pa Peugeotom 206. Mau dražje zadevce, sam bi res rada investirala v neki, kar bo vsaj do konc magisterija zdržal. Ma kera kašne izkušnje s kerim od teh? 

Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
_kocka_ napisal/-a:Za kerga si pa ti slisala, da NIMA napak?Srcek, prvosci si... Oba sta lustna, o napakah bos pa lahko razmisljala, ko bodo (ce bodo).
Sej tega me je strah,da bo treba pol preveč razmišlat...

Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
Srček, če si boš prvoščla Mrcedesa morš bit res prpravlena na drago vzdrževanje in vse to. Pa še nakup je drag ane. Drugač je pa to dobr avto. Enga (sicr je zdej že star) še mamo doma enga smo pa prodal kr smo se odločl zamenjat avto pa smo pol kupl Audija (a8). Nikol prej nism mislila, da bi mi biu kter avto boljši od Merčota. Ampak pr men zdej Audi zmaga
Tko, da tut tega ti priporočam, če ti z denarjem znese.
Jst si bom pa vrjetno spomladi (če bo dnar) omisla kr enga Clio-ta. Tega izmed novejših modelov.

Jst si bom pa vrjetno spomladi (če bo dnar) omisla kr enga Clio-ta. Tega izmed novejših modelov.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*Srček napisal/-a:_kocka_ napisal/-a:... o napakah bos pa lahko razmisljala, ko bodo (ce bodo).
Sej tega me je strah,da bo treba pol preveč razmišlat...![]()
Ma to pa itak nikol ne veš...
Je pa res pametno mal se pozanimat, kolk te lahko stanejo kakšni rezervni deli, servisi ipd.
Kolkr nekateri šinfajo recimo Fiata, ob tem pozabljajo, da tud v primeru, če ti res gre kej falit, so deli za Fiat napram drugim znamkam zelo poceni, kar je velika prednost.

Sploh za nas, Primorce je super, ker imamo blizu Italijo...ma dol dobiš za Fiata še pa još za džabe.
Mimi_M napisal/-a:Ma to pa itak nikol ne veš...Je pa res pametno mal se pozanimat, kolk te lahko stanejo kakšni rezervni deli, servisi ipd.
Kolkr nekateri šinfajo recimo Fiata, ob tem pozabljajo, da tud v primeru, če ti res gre kej falit, so deli za Fiat napram drugim znamkam zelo poceni, kar je velika prednost.![]()
Sploh za nas, Primorce je super, ker imamo blizu Italijo...ma dol dobiš za Fiata še pa još za džabe.
Pol pa u Fiata pa bliz tebe se preselit