Tenis

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

O, tenx za info. :wink: Ja, res škoda da je izgubila, čist na začetku je še clo vodila, sam pol.. :(
Let the good times roll.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Ja, obup :( Ker nje pa res prvoščim, da bi mela čim več dobrih uvrstitev :wink:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Cintia »

Andy Roddick je spet po dolgem času dobli turnir!!! :jump:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

WIIIIIIIIII :D on je men cist luskan, sam kje je najdu lih Sarapovo za punco :roll:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Kaaaaj?? Onadva sta skupi?? :eek:
Let the good times roll.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

ah Girlie, to pa ja ni nič novega....:) men sta prav kjut.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Ah, mene zanima predvsem tenis, ne pa zveze teniških igralk/igralcev. :wink: Jst za Roddicka vem samo, da je bil neki cajta z Mandy Moore, pol pa nč več. :D
Let the good times roll.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ja, zdej je z uno kuro :roll: Sej cist dobr tenis igra, sam k je tok antipaticna...
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Men tud ni kej preveč simpatična. Taka zoprna, mal bitchy mi deluje.. :? Njen fotr je pa sploh kreten, sam tega itak ni ona kriva.
Let the good times roll.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

A kdo spremla US Open? Jst ga spremljam čist vsak dan, prou obsedena sem. :lach: Pri moških navijam za Nadala, pri ženskah pa nekak še najbolj za Mauresmo. :) Drgač sem pa zlo vesela, da je Agassi premagal Baghdatisa (nisem mislila, da mu bo ratal) in da se še ni poslovil. Upam, da pride čimdlje. :razz: Prou ganljivo bo gledat konec njegove kariere, sploh pred tisoči Američanov, ki ga tolk podpirajo.
Let the good times roll.
Smotko06
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Smotko06 »

Nov teniški par:
KLIK
girlie
Kofetarica
Kofetarica

A je kdo gledal v nedeljo, ko se je Andre Agassi poslovil od svoje kariere? OMG, to je blo took ganljivo, jst sem skor jokala. :cry: Tribune polne do zadnjega kotička, na tisoče zvestih oboževalcev, ki so ga podpirali do konca, took ljudi je blo. Ljudje so dobesedno jokali. Pa kok je Agassi jokal, skor ni mogu nehat, joj, men so se skor solze po licih ulile. :D

Tle mate posnetek:

Na začetku je ene 4 minute sam jokanja, pol je pa še govor. :)

Agassi je legenda, eden najboljših igralcev v teniški zgodovini in jst ga ne bom nikoli pozabla, že kot majhna sem ga oboževala in je bil dolgo časa moj najljubši teniški igralec, res je dosegel ogromno. Jst mu v življenju želim vse najlepše, da se bom imel lepo s svojo družino, pa bomo mogoče čez par let začel spremljat kariero kakšnega Agassi Jr. :D Res, svaka mu čast, lepo je bilo gledat njegov tenis. Legends never die.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Ful je bilo ganljivo, res. Becker se mi je kar zasmilil, čeprav je zmagal, sploh ni bil v središču pozornosti...

Sicer pa objokujem mojo Dementjevo, no ja, igrala je res katastrofalno :roll: , ampak sem mislila, da ji je koristila tista zmaga pred dvema tednoma...

Zdaj navijam za Šarapico (ker je pač še edina od Rusinj v igri) in Jeleno Janković. Mauresmo in Henin ful razturata, ampak sta mi dolgočasni...

Federer pa itak...

Pravkar se Nadalček muči z Južnim... zanimivo.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Nadal je zgubu :heiss:............boljši je bil Youzhny :eek: :eek: :top:
GO GO FEDERER :jump:
girlie
Kofetarica
Kofetarica

kr.ena napisal/-a:Sicer pa objokujem mojo Dementjevo, no ja, igrala je res katastrofalno :roll:

Tud jst, ja. :? Men je ona ena najbolj simpatičnih igralk ever, sam občasno pa igra, kot da ne bi bila ona.

Nadal kar zgubil, no. :? Pa lih eden izmed mojih favoritov je bil.

Učeri sem bla pa tok jezna, ko je Haas premagal Marata Safina. :aerger: :willnicht: Ma ne, no. Mooojga Safina. :cry: Kako se je loh to zgodil?! Pa Safin je bil čez celo igro boljši, veliiik lepše točke je dobival, krasni udarci, kako se lahko to zgodiii? Tega ne bom prebolela, dokler Haas ne leti ven pa me prou briga, če ga Federer izloči. :D

Zdej navijam za Mauresmo pri ženskah, pri moških pa nimam favorita, ker so že vsi moji šli ven.
Let the good times roll.
Odgovori