Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

papaya napisal/-a:Moja ginekologinja je na dopustu jst bi pa kmalu rabla nove tabletke. Zanima me, kako najlažje do njih? Osebni zdravnik ali kako drugače?
hvala in lp

Greš k tistemu, ki nadomešča tvojo ginekologinjo - nekdo jo gotovo nadomešča :) pa osebni zdravnik ti tudi lahko kakšno škatlico predpiše.
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ancy007 »

jst pa jemljem tabletke Femoden in morm rečt da sm zlo zadovoljna z njimi, nimam nobenih kakršnih koli težav.
drgač pa kontracepcijske tabletke dobiš samo na recept, od ginekologa al pa osebnega zdravnika.pr men je pa še tko da mam ginekologinjo v enem drugem mestu,osebnega zdravnika pa tudi v drugem, in predno sem zvedela kako to gre,sem se malo naokoli prevozila in čakala brezveze.

da ti ni treba skakat tja pa sem, je najbolš da greš po nove tabletke ko ti ostane še ena škatlica, da jo maš za rezervo če slučajno kaj pride vmes (npr.kakšen dopust)
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Punce prosim pomagajte! Še sama ne vem kak se mi je lahko to zgodil ampak OK je kar je... prejšnji mesec sem vzela zadnjo tabletko na soboto in nato 7 dni pavze in prvo na nedeljo. Zdaj pa sem vzela zadnjo na petek kr ne vem kaj sm zaf...., kr bi mogla vzet zadnjo na soboto in zdej ne vem a nej vzamem prvo na nedeljo ali soboto...čist sm že zmešana... :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Premor mora biti točno 7 dni, zdaj pa nared tako, da se boš tega držala.
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

jst sm pa komi začela s tabletkami in sem porabila prvo tablico, zdaj pa je že 4. dan premora pa še vedno nisem menstruacije dobila... a se je še keri to na začetku zgodil?
je mogoče zato, ker hujšam?
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

če ti kej pomagam, jst jo dobim šele peti dan po zadnji tabletki
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Jst jo tudi dobim 5. dan :razz:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

jaz še tud nikol nisem dobla pred četrtim dnevom. 4. al pa 5. dan ponavadi.
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

Trenutno sm prenehala z jemanjem, samo ko sem jih jedla sem zadnjo pojedla v ponedeljek, menstruacija pa je vedno (jemala sm jih 3 leta) prišla v soboto popoldne :)
Pa sm tut js na začetku paniko zagnala, ker je nism dobla tk ko piše na navodilih... Tk da SINIČKA kr brez skrbi! :wink:
...if there are roses, they will blossom...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js mam zdej zadno skatlco in bi mogla jt po novo, sam sm se odlocla, da jih bom nehala jemat. A morm to ginekologinji povedat al pac sam neham?
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

legally blonde napisal/-a:Js mam zdej zadno skatlco in bi mogla jt po novo, sam sm se odlocla, da jih bom nehala jemat. A morm to ginekologinji povedat al pac sam neham?

nič ti ni treba povedat, to je čist tvoja odločitev (razen, če si jih jemala s kakšnim drugim namenom in ne kot kontracepcijo)
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Jst sm jih tut nehala po petih letih jemat pa me zanima kok cajta je treba počakat predn se lahko odločš za bebico...da ne bi blo kej narobe... :?:
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Pr men je blo vedno vse kul ko sm si prestavla...
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

češpla napisal/-a:Jst sm jih tut nehala po petih letih jemat pa me zanima kok cajta je treba počakat predn se lahko odločš za bebico...da ne bi blo kej narobe... :?:

3 mesce.
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Angel girl napisal/-a:Vprašanje za tiste punce, k ste si prestavle menstruacijo s tabletkami: A je blo vse tko kot mora bit? Pač poješ tistih nekaj tabletk več in potem nehaš in pol vse normalno po 4h dneh menstruacija, al je blo kej drugač tiste dni k ste jemale naprej? Hvala;)

Pri meni je blo vedno vse normalno.
Zaklenjeno