res?? me pa je presenetlo, ker so rekli, da bodo od zdaj naprej v triu, ko je odšla iris... no tako da komaj čakam da jih slišim pa vidim kje nastopat z novo pevko..
nikita20 napisal/-a:a lohk počakate,da slište če zna pet pa pol sklepate in bistroumite? sej je sploh še niste vidle,slišale..pametne pa za 5
eh nikita delč od tega da mislm da ne zna pet...pač pa men se še nikol ni zdelo da špelca, špela ali pa iris niso znale pet...men so prov kot cela skupina znam hmal vse komade na pamet... tko d ja res upam da bodo kje v mojih krajih d grem pogledt drgač pa ~NIA~ sej ni treba da se nastavljajo, itk so že tolk znani d novinarji vse izbrskajo o njih...in potem se mamo mi o čem pogovarjat
nikita20 napisal/-a:a lohk počakate,da slište če zna pet pa pol sklepate in bistroumite? sej je sploh še niste vidle,slišale..pametne pa za 5
eh nikita delč od tega da mislm da ne zna pet...pač pa men se še nikol ni zdelo da špelca, špela ali pa iris niso znale pet...men so prov kot cela skupina znam hmal vse komade na pamet... tko d ja res upam da bodo kje v mojih krajih d grem pogledt drgač pa ~NIA~ sej ni treba da se nastavljajo, itk so že tolk znani d novinarji vse izbrskajo o njih...in potem se mamo mi o čem pogovarjat
končna eden, ki normalno razmišlja halo!!! Že tako je naša Slovenija majhna deželica, če pa še teh par "zvezd" ki so na naši sceni, izgine, ja koga bomo pa pol sploh še lahko opravljal
Pa dobr no, važn da se deci na koncerih lahk slinijo po joških in blont laseh...a mislte, da jih zanima, če znajo pet, pa kolk jih je, pa kerga tipa ma Špela al ga nima...boli njih kita za to
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
bad_girl napisal/-a:Pa dobr no, važn da se deci na koncerih lahk slinijo po joških in blont laseh...a mislte, da jih zanima, če znajo pet, pa kolk jih je, pa kerga tipa ma Špela al ga nima...boli njih kita za to
angel_girl napisal/-a::eek: res?? me pa je presenetlo, ker so rekli, da bodo od zdaj naprej v triu, ko je odšla iris... no tako da komaj čakam da jih slišim pa vidim kje nastopat z novo pevko..
slišat bo čist isto kot prej, ker špelca ni nikol zares pela ampak samo odpirala usta... če dobro poslušaš, na komadih slišiš samo glas janija in špele... za vidit bo pa samo ena druga blonidnka, ki jo jani in špela komandirata
Zadnjič spremenil sinička, dne 23. Avg. 2006 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sej zdej bo pa kao Špelca neki začela s samostojno kariero, kr dokazuje d neki v skupini ne štima (k so govoril d gre vn zto k je naveličana petja), pa nej bi pokazala d zna tud ona pet.