Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

:eek: res?? me pa je presenetlo, ker so rekli, da bodo od zdaj naprej v triu, ko je odšla iris... :)
no tako da komaj čakam da jih slišim pa vidim kje nastopat z novo pevko.. :wink:
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

a lohk počakate,da slište če zna pet pa pol sklepate in bistroumite? sej je sploh še niste vidle,slišale..pametne pa za 5 :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

nikita20 napisal/-a:a lohk počakate,da slište če zna pet pa pol sklepate in bistroumite? sej je sploh še niste vidle,slišale..pametne pa za 5 :D

eh nikita delč od tega da mislm da ne zna pet...pač pa men se še nikol ni zdelo da špelca, špela ali pa iris niso znale pet...men so prov :gut: kot cela skupina ;) znam hmal vse komade na pamet... tko d ja :) res upam da bodo kje v mojih krajih d grem pogledt :D
drgač pa ~NIA~ sej ni treba da se nastavljajo, itk so že tolk znani d novinarji vse izbrskajo o njih...in potem se mamo mi o čem pogovarjat :D
katarincaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katarincaa »

angel_girl napisal/-a:
nikita20 napisal/-a:a lohk počakate,da slište če zna pet pa pol sklepate in bistroumite? sej je sploh še niste vidle,slišale..pametne pa za 5 :D

eh nikita delč od tega da mislm da ne zna pet...pač pa men se še nikol ni zdelo da špelca, špela ali pa iris niso znale pet...men so prov :gut: kot cela skupina ;) znam hmal vse komade na pamet... tko d ja :) res upam da bodo kje v mojih krajih d grem pogledt :D
drgač pa ~NIA~ sej ni treba da se nastavljajo, itk so že tolk znani d novinarji vse izbrskajo o njih...in potem se mamo mi o čem pogovarjat :D

:idea: končna eden, ki normalno razmišlja :lol: halo!!! Že tako je naša Slovenija majhna deželica, če pa še teh par "zvezd" ki so na naši sceni, izgine, ja koga bomo pa pol sploh še lahko opravljal
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Pa dobr no, važn da se deci na koncerih lahk slinijo po joških in blont laseh...a mislte, da jih zanima, če znajo pet, pa kolk jih je, pa kerga tipa ma Špela al ga nima...boli njih kita za to :lol:
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

bad_girl napisal/-a:Pa dobr no, važn da se deci na koncerih lahk slinijo po joških in blont laseh...a mislte, da jih zanima, če znajo pet, pa kolk jih je, pa kerga tipa ma Špela al ga nima...boli njih kita za to :lol:

:rofl: bravo!
Misli pozitivno....
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Uf par dni me ni blo, pa ste tolk strani nabile :D

Sam tale Špela ne :wall:

Važno, da so o njej piše, pa je vsa happy :irre:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

angel_girl napisal/-a::eek: res?? me pa je presenetlo, ker so rekli, da bodo od zdaj naprej v triu, ko je odšla iris... :)
no tako da komaj čakam da jih slišim pa vidim kje nastopat z novo pevko.. :wink:

slišat bo čist isto kot prej, ker špelca ni nikol zares pela ampak samo odpirala usta... če dobro poslušaš, na komadih slišiš samo glas janija in špele... za vidit bo pa samo ena druga blonidnka, ki jo jani in špela komandirata
Zadnjič spremenil sinička, dne 23. Avg. 2006 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Točno tak, sinička.;)
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Tale Tejči je pa čist Špela-lajk...taka afnasta mi deluje... :roll:
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

haha ne morm verjet prebrala si Lady in ti je že "Špela like.."pa bejbe ve ste fenomeni..meni je pa prov luuuštnaaaa,kjutika
Jenny16
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tu

Neprebrana objava Napisal/-a Jenny16 »

nikita20 napisal/-a:haha ne morm verjet prebrala si Lady in ti je že "Špela like.."pa bejbe ve ste fenomeni..meni je pa prov luuuštnaaaa,kjutika

Pa saj sta popolnoma iste. Obedve peroksidno blond, 5krat zapečeni, ....Pet pa itak ne zna nobena. :roll:
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Jenny16 napisal/-a:
nikita20 napisal/-a:haha ne morm verjet prebrala si Lady in ti je že "Špela like.."pa bejbe ve ste fenomeni..meni je pa prov luuuštnaaaa,kjutika

Pa saj sta popolnoma iste. Obedve peroksidno blond, 5krat zapečeni, ....Pet pa itak ne zna nobena. :roll:

Ammm. sorčy...mal si se zmotila...Špela ma večje joške :D ...aja pa peti tudi zna :evil:
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

sej zdej bo pa kao Špelca neki začela s samostojno kariero, kr dokazuje d neki v skupini ne štima (k so govoril d gre vn zto k je naveličana petja), pa nej bi pokazala d zna tud ona pet.

me pa prov zanima kolk cajta bo tejči zdržala
Odgovori