jagodka85 napisal/-a:joj... dj mu povej, kar si tuki gor povedala.. pač da nauš več mogla tko naprej... da nj bo res iskren s tabo... da nj ti pove čist vse... pa medtem k ti bo govoru al pa reku, da ni nč več za povedat, ga glej... njegovo mimiko, ker vrjetno veš, kakšn je, če laže... sj to ženske vemo
:bussi:
ja vem... sej sm mu že ene 3x rekla, da vidm/čutm da še neki ne vem, pa da se nočem it skrivalnc, pa da nej mi pove... pa ne noče... pa sm mu rekla, da nau šlo dolg tko če nau povedu ka je... da bova tažave rešila sam s pogovorom ne pa d skivava... ampak... ne... med nama je po njegovem vse kul...
sej vem, da sm 1 tedn nazaj jokala, da me je pustu, pa da sva nekak zglihala...
sam če se nau prov kmal odloču povedat bom pa jest spakirala kufre, pa nej bo še bl težko, sam tazga razmerja pa nočem met....
zdej pa še ena na uno prebolevanje tipa 2 leti... ma jest tud če grem z mojim narazn ga pomoje nam prebolevala tko dolg... ker kar je bloje blo... bivši je vesno z razlogom bivši, pa če je ta razlog še tko bedn...
vse bomo prežvele tko... ene hitrj, ene počasnej... ene tko, druge drugač... ampak vse smo dost močne, da prebolimo... še lažje je če si med sabo pomagamo...