Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

SapraVeronika napisal/-a:včeri smo s puncami dost velik popile & sm bla mal v rožicah..
pa sm ga šla klicat enih 3x..
sam na srečo se ni javo..

saj sploh nevem kaj mu naj rečem če vpraša zakaj sm klicala :(
oojoj

ker dan :cry: :cry:

Jaz sm pa cist ponosna nase...k ga niti enkrat se nism klicala z zuranja, pa recmo v petek smo sle ven pa isto je bil alkohol v igri, sam sm se zadrzala. Je pa res da sta me ene dva komada ubila, drgac sm se ful naplesala...sam pol k sm slisala unadva komada pa kt da bi mi vsi energijo v sekundi pobral.
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jooooj...
sej sva se pogovorla pa sva kao spet skup...
sam tko leživa pred TVjem, pa mam filing, da mene nama teče tko 220V...
ful se mi zdi, da mi ne vsega povedu, pa da je ena napetost med nama... jest tko nam mogla.. ker je pretežko....
sam k mu pa rečem ej a je še kej za povedat, pa reče ne...
:cry:
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Punce,ko sem jaz prebolevala mojega bivšega pa sva bila skupaj 1 mesec...pozabla ga pa nism 2 leti :? ...in tudi jaz sem ga 1x klicala pijana usa in kar nekaj trobezlala tako da me je blo zjutraj tko sram da nism niti iz hiše šla...no in potem sem njega shranila pod številko od najbolšiga prjatla...tko da kadar sem hotela klicati njega se je vedno oglasil prijatelj in mi je to fulll pomagalll...

tipka L je čist v K****...sory :oops:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

jokica napisal/-a:jooooj...
sej sva se pogovorla pa sva kao spet skup...
sam tko leživa pred TVjem, pa mam filing, da mene nama teče tko 220V...
ful se mi zdi, da mi ne vsega povedu, pa da je ena napetost med nama... jest tko nam mogla.. ker je pretežko....
sam k mu pa rečem ej a je še kej za povedat, pa reče ne...
:cry:

joj... dj mu povej, kar si tuki gor povedala.. pač da nauš več mogla tko naprej... da nj bo res iskren s tabo... da nj ti pove čist vse... pa medtem k ti bo govoru al pa reku, da ni nč več za povedat, ga glej... njegovo mimiko, ker vrjetno veš, kakšn je, če laže... sj to ženske vemo :)
:bussi:
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Mnja.. Ne pomaga vedn to. Eni se izmikajo, raj ignorirajo vse skupi kot pa da bi se soočli z bistvom, s tabo samo iz oči v oči. Al se bojijo al pa so preprosto-nezreli. Tole klicanje je pa tko al tko šibka točka vsake;) Js recimo mam razloge, zakaj enih stvari ne povem vč, kr sm vedn naf* kadr sm jih.. Vse se je vedn nakonc obrnlo prot men, bla sm narobe razumlena.. Zle se raj skrijem, čuvam za sebe oz. s frendicami pa frendi se pogovorim, pa je a little bolš.. Vem pa da bi lahk velik spremenla, če bi mela možnost mu pojasnit ene stvari.. Kr me včasih ubija z vsem skupi.. :/
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

ne vidim razloga zakaj se ženske tko trpinčite.. sej ok, lahko maste fanta rade.. samo, kot je ena napisala, da ga ne pozabiš 2 leti (čeprav si bla z njim samo 1 mesec) je zame že čista obsedenost. Namesto, da na njega misiš greš vn s frendicami, ga ne omeniš cel večer, plešeš celo noč, začneš se z nečem ukvarjat (pa naj bo to joga al pa slikarstvo al neki četrtega.. pač kar ti paše). Preprosto se tolko zaposliš, da nimaš časa mislit na njega, daš priložnost tudi fantu ka mu sicer "ne seže do kolen", ampak ima smisel za humor in je prijazn ter te spoštuje.. Nehaš spat v njegovi majci in vsa njegova darilca daš v eno škatlo in stran. Nehaš poslušat vajine pesmi...itd.
Preprosto-zbriši ga-.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

očitno še nisi nobenga mela tolk zlo rada..ko pa boš se pa oglasi :wink:
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

fora je da noben tip ni vredn da se tok sekirate! če je konc, je konc! Greste ga s frendicami žurat pa kmal pozabte nanj! :cool:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Sp3lca napisal/-a:ne vidim razloga zakaj se ženske tko trpinčite.. sej ok, lahko maste fanta rade.. samo, kot je ena napisala, da ga ne pozabiš 2 leti (čeprav si bla z njim samo 1 mesec) je zame že čista obsedenost. Namesto, da na njega misiš greš vn s frendicami, ga ne omeniš cel večer, plešeš celo noč, začneš se z nečem ukvarjat (pa naj bo to joga al pa slikarstvo al neki četrtega.. pač kar ti paše). Preprosto se tolko zaposliš, da nimaš časa mislit na njega, daš priložnost tudi fantu ka mu sicer "ne seže do kolen", ampak ima smisel za humor in je prijazn ter te spoštuje.. Nehaš spat v njegovi majci in vsa njegova darilca daš v eno škatlo in stran. Nehaš poslušat vajine pesmi...itd.
Preprosto-zbriši ga-.

WTF!!!!!A si ti že kdaj kšnga pozablala ma ja sigurno v enem dnevu ajde zbrišeš ga....ja to se dela v osnovni šoli ne pa pri 20 in čez!
se ti vidi da nisi imela še resnega tipa
kok si pa sploh stara...
kar se pa tiče moje obsedenosti...mogoče mi je 2 leti dajal upanje da bova še skupaj...sicer pa kaj ti sploh razlagam nima veze kaj in kako...lepo da ti vse tko na hitrco nardiš...

več kot odlična si!!!!!

njbolj da se najde na vsaki strani ena pametna,ki ima v tem trenutku vse v lajfu ok...čez par mescou bo pa sama jokala tukej notri....dobro da vem kaj je treba takim premerkom reči za spodbudo!

Mislim da VSE punce vedo kako se zaposliti saj je že skoraj 100 strani in že miljonkrat povedano kaj nej delajo,da ga lahko pozabijo!

Niso vse iste kot ti!

go purple :D ....točno to sem imela v mislih...samo sem morala še par stvari takim osebkom razložiti!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Kraj: na eni zvezdici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a kiki* »

ma to je bolano...prej se sprjaznš pa pozabš prej boš normalno začel živet...
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

jagodka85 napisal/-a:joj... dj mu povej, kar si tuki gor povedala.. pač da nauš več mogla tko naprej... da nj bo res iskren s tabo... da nj ti pove čist vse... pa medtem k ti bo govoru al pa reku, da ni nč več za povedat, ga glej... njegovo mimiko, ker vrjetno veš, kakšn je, če laže... sj to ženske vemo :)
:bussi:

ja vem... sej sm mu že ene 3x rekla, da vidm/čutm da še neki ne vem, pa da se nočem it skrivalnc, pa da nej mi pove... pa ne noče... pa sm mu rekla, da nau šlo dolg tko če nau povedu ka je... da bova tažave rešila sam s pogovorom ne pa d skivava... ampak... ne... med nama je po njegovem vse kul...
sej vem, da sm 1 tedn nazaj jokala, da me je pustu, pa da sva nekak zglihala...
sam če se nau prov kmal odloču povedat bom pa jest spakirala kufre, pa nej bo še bl težko, sam tazga razmerja pa nočem met....

zdej pa še ena na uno prebolevanje tipa 2 leti... ma jest tud če grem z mojim narazn ga pomoje nam prebolevala tko dolg... ker kar je bloje blo... bivši je vesno z razlogom bivši, pa če je ta razlog še tko bedn...
vse bomo prežvele tko... ene hitrj, ene počasnej... ene tko, druge drugač... ampak vse smo dost močne, da prebolimo... še lažje je če si med sabo pomagamo...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

kiki, kaj je bolano?
pač nismo vse take, da bi z lahkoto pozable enga, k ga mamo rade/najrajš...
pa ja, sj pomaga, če greš s kolegicam vn... ampak za tist večer.. k pa domov pridš, je pa isto... če ne še samo slabš... pr men pač ne gre tko... mogla bom prebolet.. to mi je čist jasn... samo bom rabla kr velik časa, ker taka pač sm... preveč ga mam še vedno rada, da bi ga zdj v enem dnevu pozabla, prebolela, zbrisala iz spomina... ne morm..

jokica, če se ne zna pogovarjat, pol pa ne vem... ker bi vidva res rabla en resn pogovor... brez dobre komunikacije zveza ne more funkcionirat...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ma ja, ne prebolevamo vsi enako,
ampak tiste fore, da ga morš pod nujno imet na msn-ju, pa ga klicart nevemkolk pogosto, skratka iz obupa načrtno iskat stik z bivšim, to mi je pa res mimo, no.
Na tak način si sam podaljšujete agonijo prebolevanja, ker ga dejansko ne spustite iz svojega življenja.
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tiana1 »

se strinjam da pomaga ga it žurat se zaposlit, čim mn mislt, men je pr vseh bivših to ful pomagal..pa tud prjatlce so ble vse zravn, niso pustile da mislm nanga in je blo že po parih dneh bol..sam sm zdej ugotovila, da nobenega od teh fantov js nisem ljubila..ma nevem če sm sploh kerga rada mela..zato je tko hit minil. zdej pa s svojmu sva že tok skp, ga mam res najraj ampak začel nama je ornk škripat, moje zaupanje je skor na nuli, sej se oba trudva sam preprost ni več tko kot je blo in nevem če nama bo sploh kdaj ratal spravt nazaj. zadne par dni gruntam kaj bi nardila če bi ga pustila, nimam nobene prave prjatlce več..na kero bi se loh obrnla edin enga frenda kermu pa tud ne morm skoz težit. včasih tud mislm da če bi mela družbo, še kej poleg njega bi že zdavnih končala, ampak nimam tko da ustrajam v temle, upam na bolše čase kerih ni videt..in čakam, čakam, čakam
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

tiana zakaj pa danes ne pokličeš par prijateljic, s katerimi si si bila nekoč blizu, ali pa pošlješ msg, da se dostkrat spomniš nanjo, pa če bi šla kdaj na kkašno kavo? :)
Zaklenjeno