Izpit za avto
- **SiMoN@**
 - Kofetarica

ma pr men je pa tut instruktor tak len al kako bi rekla...ful mora v tujio hodet zarad tovarnjaka od avtošole k hd neko prikolco za ta tovornjak kupovat in ga kr neki časa tkole ni pa spet pride..ampk bom kr kmal končala, glede na to, da sm pr 14 uri mela probno, kr dobr kaže...pa tut če v prvo ne nardim..boli me k****! sm da ga nardim

- **SiMoN@**
 - Kofetarica

Joj, jst sm mela v planih, da bom septembra že mela izpit, da bom poleti že vozila, pa valda nč iz tega. Mal me je strah, časa nisem mela zdej poleti skor nč, ker sm bla ful mal doma... Morm pa najprej še PP narest, pol pa lahko začnem vozt.
Realno pa upam, da bom mela do konc leta 06 izpit.
 Upam 

Realno pa upam, da bom mela do konc leta 06 izpit.
 Upam E una vita sola non pu bastare, 
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...

per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- **SiMoN@**
 - Kofetarica

- **SiMoN@**
 - Kofetarica

- **SiMoN@**
 - Kofetarica

Jz sm se najbol bala, da nebom znala "šaltat"  
  To je bilo preden sem sploh začela delat izpit, samo k sm se prvič usedla za volan, sem vidla, da to ni nč tazga. Dans šaltam kt profesionalc 
  joke. Ni dobr če se bojite vožnje in če vas je strah ceste, taki vozniki so ponavad slabi in povzročijo največ nesreč.

To je bilo preden sem sploh začela delat izpit, samo k sm se prvič usedla za volan, sem vidla, da to ni nč tazga. Dans šaltam kt profesionalc 
  joke. Ni dobr če se bojite vožnje in če vas je strah ceste, taki vozniki so ponavad slabi in povzročijo največ nesreč.**SiMoN@** napisal/-a:ma ja dost..lahk bi še kasnje začela...zdej če boš 2 mesca vozila boš mela mal ur na teden čr tko gledaš...bol da maš vse bol strjeno!
Men se pa zdi, da je bol, če vozš ene 3x na tedn al pa 2x, kt pa skor usak dan, k pol se ti zdi, da gre use astronomsko hitr...pa mislm, da se tii morjo vaje mau "usest" u zavest pa to

- **SiMoN@**
 - Kofetarica

*slamca* napisal/-a:**SiMoN@** napisal/-a:ma ja dost..lahk bi še kasnje začela...zdej če boš 2 mesca vozila boš mela mal ur na teden čr tko gledaš...bol da maš vse bol strjeno!
Men se pa zdi, da je bol, če vozš ene 3x na tedn al pa 2x, kt pa skor usak dan, k pol se ti zdi, da gre use astronomsko hitr...pa mislm, da se tii morjo vaje mau "usest" u zavest pa to
ma no ja, tu je po eni strani tut res, odvisno od posameznika, kok hiter se hčeš naučit, pa kake navade maš...jst bul poredko vozem, zdej polet k je šu že parmiljontavžentkar na dopust in se mi zdi bolš, da bi skos vozila(skor vsak dan)
u laram, ti si pa hitra..si začela skor 1 mesec za mano, pa si žetle..si me že prehitela..no, ubistvu ne..jst sm probno že nardila
 ..dans zvemkdaj mam glavno!