Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

ma pr men je pa tut instruktor tak len al kako bi rekla...ful mora v tujio hodet zarad tovarnjaka od avtošole k hd neko prikolco za ta tovornjak kupovat in ga kr neki časa tkole ni pa spet pride..ampk bom kr kmal končala, glede na to, da sm pr 14 uri mela probno, kr dobr kaže...pa tut če v prvo ne nardim..boli me k****! sm da ga nardim
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

dobra si, jst mam šolsko šele pr 26. urah, sam pride pa glavna takoj za njo. kulk ur pa maš? pa kuk jih še računaš imet do glavne?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ja jst sm mela probno-ti temu pravš šolska-14 uro, in zdej me bo prjvat šu jutr k mu dam danr na glavno..kdaj bom pa termin dobila pa sam bog trenutno ve :D pomoe enkrat drug teden, tko da ne bo več velik ur
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Joj, jst sm mela v planih, da bom septembra že mela izpit, da bom poleti že vozila, pa valda nč iz tega. Mal me je strah, časa nisem mela zdej poleti skor nč, ker sm bla ful mal doma... Morm pa najprej še PP narest, pol pa lahko začnem vozt.
Realno pa upam, da bom mela do konc leta 06 izpit. :D Upam :?
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

jaz sem imela razmak med društvenim in glauno 8ur
samo moraš računat,da sem prvič padla :(
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

mnde da boš mela...jst ga bom mela tko cc. v 2 mescih..konc šole sm šla na cpp, pol na pp, začela vmes med pp že vozet, mela republiške oz. občinske zdej srd avgusta gre pa že proti koncu...tko da se kr hiter nardi če se zavzemeš
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

padalo napisal/-a:jaz sem imela razmak med društvenim in glauno 8ur
samo moraš računat,da sem prvič padla :(

no sej to tut ni tko velik..si mela razmeroma mal ur po ˝padcu˝.jst upam da mi rata nardit v prvo...sm upam lahko..lol
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Ja od društvenega pa do prve izpitne sem imela razmak 8ur.Po prvem padcu sem sfurala še 3ure (+3).Četrta ura je bila izpitna.
V drugo sem pa furala brez napak,the best :D
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Jst se ga tudi lotim delat.. Enkrat konec septembra, ker 18 bom mela komaj novembra. Cpp-je in Pp že nardila.. :D
Bo dovolj zgodaj, ne?
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ma ja dost..lahk bi še kasnje začela...zdej če boš 2 mesca vozila boš mela mal ur na teden čr tko gledaš...bol da maš vse bol strjeno!
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Jz sm se najbol bala, da nebom znala "šaltat" :D To je bilo preden sem sploh začela delat izpit, samo k sm se prvič usedla za volan, sem vidla, da to ni nč tazga. Dans šaltam kt profesionalc :D joke. Ni dobr če se bojite vožnje in če vas je strah ceste, taki vozniki so ponavad slabi in povzročijo največ nesreč.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

**SiMoN@** napisal/-a:ma ja dost..lahk bi še kasnje začela...zdej če boš 2 mesca vozila boš mela mal ur na teden čr tko gledaš...bol da maš vse bol strjeno!

Men se pa zdi, da je bol, če vozš ene 3x na tedn al pa 2x, kt pa skor usak dan, k pol se ti zdi, da gre use astronomsko hitr...pa mislm, da se tii morjo vaje mau "usest" u zavest pa to :)
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

No, jaz imam že 18 ur & pridno napredujem. ;D
Drugi teden se grem prijavit za občinske & če mi uspe v prvo, počasi tudi na vožnjo. Komaj čakam, da bo konec vsega. :jump:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

majaoko napisal/-a:Jz sm se najbol bala, da nebom znala "šaltat".

A ti tudi? :D Ampak ko sem vsedla v avto in začela s prvo uro vožnje, me je kar minilo. Takoj ti preide v navado. :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

*slamca* napisal/-a:
**SiMoN@** napisal/-a:ma ja dost..lahk bi še kasnje začela...zdej če boš 2 mesca vozila boš mela mal ur na teden čr tko gledaš...bol da maš vse bol strjeno!

Men se pa zdi, da je bol, če vozš ene 3x na tedn al pa 2x, kt pa skor usak dan, k pol se ti zdi, da gre use astronomsko hitr...pa mislm, da se tii morjo vaje mau "usest" u zavest pa to :)

ma no ja, tu je po eni strani tut res, odvisno od posameznika, kok hiter se hčeš naučit, pa kake navade maš...jst bul poredko vozem, zdej polet k je šu že parmiljontavžentkar na dopust in se mi zdi bolš, da bi skos vozila(skor vsak dan)

u laram, ti si pa hitra..si začela skor 1 mesec za mano, pa si žetle..si me že prehitela..no, ubistvu ne..jst sm probno že nardila ;D ..dans zvemkdaj mam glavno!
Zaklenjeno