Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

kaj pa v tistem tednu ko ne ješ KT, a takrat tud ne smeš pit?
to infinity and beyond!
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

ja jest tud takrt kaksn kozarc vinacka spijem... pa je vse ok
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst pa sploh nism nikol poštudirala, da bi lahko alkohol zmanjšal zaščito...no sej ga ne pijem velikokrat ampak tk ane... :oops:

Mislim, da bi mogl vplivat kadar bi ga res vsak dan full pil...če pa tk kdaj pa kdaj kak večer pa mislim, da nebi blo nč narobe.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js sm pa to zadnč ginekologinjo upršala pa je rekla, da čist odvisn- loh vpliva pa te zaj***, loh pa ne...tko da je dost od sreče odvisn (to seveda če se ga pošteno napijš) :buhu:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Torej bo najbolj ziher če se ostane na sokecu.:) Hvala vsem za nasvete in mnenja. :bussi:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

ma ne vem pomoje kakšen kozarček vina ravn ne skodi (govorim o 1dcl)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ah, zmerna mera alkohola prav gotovo ne vpliva na tabletke.... Tistih 21 dni samo nesmeš bruhati prej kot v 4h urah po zaužiti tabletki, med 7dnevnim premorom pa tako nimaš kaj izbruhat....
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Hm ... jst sm se ga letos en dan na morju kr fajn napila ... sam bruhala pol nisem, ker jst kr ne morm. Ceprav bi blo pomojem boljs, ce bi, ker me je pol se 2 dni tolk zelodec bolel, da joj :buhu: Ne vem, a to tud kej vpliva? Zdej mam itak 7 dnevni premor, ampak vseen ... Bom od zdej naprej bolj previdna, kar se tiče alkohola. :?
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka

ma sej sm se ga jest tud ze kdaj napila, k sm jemala tabletke... je res, da redko bruham... zdej glede na to, da se mi to dogaja redko, da spijem velik... ni blo nobenih težav... sam pomoje če sega pa ravn vsak tedn napiješ (1x ali večkrat) pol bi pa znal vplivat... zarat same absorbcije... nism pa zihr...
Uporabniški avatar
BuCHa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BuCHa »

ma alkohol nc ne vpliva na tabletke, kaj vam je? :D
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

no ok, js sem zdej pogledala prov v tisto "dokumentacijo" :D ki jo dobiš zravn tabletk, pa nikjer nič ne piše o alkoholu! samo za cigarete da jih ne priporočajo po 35. letu ker lahko dobiš trombozo, o alkoholu pa niti besedice. zdej mi pa povejte kdo si je to zmislu :evil: :wink: :wink:
to infinity and beyond!
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Nihče asi ni zmislil, jaz sem sam vprašala. sam če prebereš prejšnje komentare, vidiš da še eni ginekologi nekaj mutijo. Tak da...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

No pišem za kolegico...zdaj v teh treh dneh mora dobiti menstruacijo in me zanima če jo dobi ane je super...am nekje pravijo, da si glih tk lahka noseč čeprav dobiš menstruacijo...ko jo dobi (upam) ali gre lahko do svojega ginekologa po menstruaciji in mu reče, da jo pošle dati kri zarad izvidov? Ona bi se rada krvno prepričala...???

Da nebi blo čez nekaj časa šok, da je že 2meseca noseča al pa kej... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Joj dej to so tok redki primeri, večinoma, če že prihaja do kakršnihkoli krvavitev so le te šibke, oz. drugačne barve in v drugačnih količinah. Če jo pa tok skrbi, lahko pa naredi čisto navaden urinski test, ki prav tako pokaže že zelo zgodnjo nosečnost (najboljše Baby Check).
Če pa hoče krvni izvid pa naj gre v zdravstvenem domu v laboratorij in da kri in bojo tam vse povedali, ni treba nič do ginekologinje.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

:!: :!: Prašanje mam....
jst sm začela en tedn nazaj jemat tabletke prvič...imam lindynette tabletke in mam eno prasšanje...

men je ginekolog pri prvem rednem pregledu dal eno škatlo teh istih tabletk za probo, d ajih do konca pojem, pa je reku da naj zraven uporabljam še drugo zaščito npr. kondom..

in jst tistih tabletk nisem do konca pojedla...sej sm mislna kao proba in sm pozabla jih pojest itd...

no in zdj men ni jasn tole, da zakaj je men takrat gino reku da morem met še dodatno zašćito, zej mam pa čist iste tabletke :roll:

in zanima me še to, kdaj-po kolkem času jemanja tabletk mi lahko notr spusti, da ne bo posledic??

in a je to normalno da mam še osmi dan menstro?ponavad jo imam pet dni :oops:
Zaklenjeno