Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*pupika* napisal/-a:upam, da se bo razpletlo tako kot želiš.... kakorkoli pa se bo, razplet bo takšen, da je najboljši zate.... držim pestke :bussi:
pa upam, da se čimprej dobita....

res je.... kakršnkol razplet bo, bo najbolši zame...
hvala :bussi:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

oo jagodka, upam na čimboljše

pri men je pa dans en tak dan.. prvo zjutri se z atijom peljema nekam & je bla una pesem po radiu od Lane - Odlaziš.. in nevem kaj sm čutla takrat, tako tesnobo v prsih da bi lahk na glas začela kričat.. in vedno bolj na jok mi je šlo.. ko sma prišla domov sm šla v mojo sobo, si dala gor muziko in začela tko jokat kt en mali otrok.. je prišla not mama, me sam objela.. 20 minut sma ble čisto tiho, ona pa me držala okol rame..
pol sm pa spet šla rajš spat, ker nemorem nič

ne gre več, nemorem, trenutno spet jokam & me že vse boli
fakk :cry:
in spet vam težim :(
najrajš bi ga poklicala, in mu rekla da si ga želim še vedno pa nemorem.. ne bi blo fer do punce in nč :(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

sapra, točno vem kako se počutiš :( samo poglej z drugi strani... ko si enkrat čisto na tleh, ne moreš pasti še nižje, ampak greš lahko samo navzgor... čeprav traja, bo kmalu prišel dan, ko se boš bolje počutila :wink: do takrat pa probaj zdržati... jokaj če ti pomaga, ker solzice odnesejo vsaj malo žalosti in vsaj malo očistijo srčka :)

jst sm pa zadnje dni kar v redu... sva včeraj na veliko debatirala, tudi o takih bolj osebnih stvareh in je blo tko fajn :D po dolgem času dobila občutek, da mogoče obstaja možnost, da bova nekoč spet prijatelja... ampak dvomim, da takšna kot sva bila pred začetkom veze :?
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Mene je tud zanč lih ta komad od Lane potru :( .Drugač je blo pa use že popolno pa sm dons spet od jutra do zdele jokala k neumna :cry: .
SapraVeronika,če je blo dons tok hudo bo jutr sigurn bolš...dons si dala tok žalosti pa trpljenja iz sebe,da se boš mogoče jutr mau bolš počutila :( .
Jagodka85,jst še vedno vrjamem da se vama bo use srečno izšlo tko da držim pesti :)
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Morm rečt, da sem vedno boljše volje. Čeprav pridejo trenutki, ko ga neznosno pogrešam. Zdaj že skoraj cel teden nisem jokala in sem ponosna nase. Brez vas mi nebi uspevalo. :wink:
VSEM nam bo.

SapraVeronika drži se. Ne obupat. rtm :bussi:

Jagodka85 tudi zate držim pesti, da se bo vse dobro izetklo.
God made men first, but then he had a better idea.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

sj sploh ne vem, kaj nj rečem... angelčk, tud jz upam, da se bo vse dobr iztekl... čeprou nekega dobrga filinga nimam glede naju... bomo vidl, kaj bo, k se bova vidla, pa še tko pogovorla...
sapra, čist te štekam :( tud če ti rečem, da probi ne na njega mislt, vem da ni tko lahko to nardit, ker te marskej spomne na njega... :(
princeska, zate sm pa vesela, ker ti gre na bolše :)
linka... tud zate sm vesela...
upam, da bom tud jz kdaj na tem nivoju, da bom lh rekla, da se prebijam naprej, da nism jokala par dni... da ga ne pogrešam več tolk... upam, da čimprj...
hvala vam še enkrat... ve ne veste, kolk ste mi pomagale :bussi:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Jagodka85,sej zato smo tuki,da si pomagamo in če boš karkol rabla veš kje ns najdeš :) .Jst sm zdele končno bolše volje k se je use nekak uredil,bomo vidl kako bo jutr.Morm pa priznat,da mi je tale forum res pomagu takrt k je blo najhujš,sploh tale tema in upam da bo še keri.Je pa res,da je grozn brat kok ene trpite pa k noben ne more drugač pomagat kot s tolažilnimi besedami :( .Jst sm še vedno sveto prepričana,da po vsakem dežju posije sonce sploh pa zato k se je pr men tko zgodil čeprov nism vrjela u to.
*_nincy_* zate sm pa ful vesela,da se je use rešil (če sm prou prebrala) :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja, sj men je tud tale forum ogromn pomagu... oz. folk na njem... ker lh povem, kar čutm in me noben u bistvu ne obsoja... vsi poveste iskreno mnenje... in to mi je najbol všeč :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

KVA pet dni me ni doma pa naflancate tm ene 15 strani?? :D

No tiste, k spremljate moje poste... sem super, prebolevanje mi gre odlično, tri prijateljice smo bile na morju in smo ogromno preplesale (khm in popile), z enim francozom sem se malo lupčkala, očarala sem še njegovega prijatelja, ki me je povabil v svoj grad v okolici pariza in mi hotel kupiti novo garderobo, hehe (to sem izvedela od sestre, ki ji je to govoril eno uro ker si ni upal do mene).... skratka, komaj kaj sem se spomnila na bivšega, RES se mi zdi že vse skupaj že fuuuuuuul daleč, čeprav je minilo skoraj 2 meseca :razz:

Tiste, ki ste brale moje poste ko sem nehala z bivšim.... RES pridejo boljši časi, in RES se klin z klinom zbija... ko sem šla ven, sem ugotovila da je na svetu še ogromno dobrih tipov ki jih zanimam in se do mene želijo obnašati kot do princeske in da bivši pač ni edini človek na svetu.

Zdaj bi rada postala spet taka, kot sem bila preden sem spoznala bivšega, ful mi paše žurat in spoznavat tipe. Pa pomoje da mi bo šlo še naprej takole super, če ne bom kje slučajno srečala bivšega pa se mi bo zdel kaj bogi al pa še hujše, da bi imel kakšne izpade da me pogreša, hehe.

Punce sej bo, za vse bo spet vse lepo in prav. Pa ena je napisala, da mora upanje prvo umreti. Tako zelo res :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

iii zvončica, kok lepo... sm full vesela zate :ja: kr tko naprej... da nam boš za zgled :)
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Hehe Zvoncica veš kok se je šele nabral k mene deset dni ni blo,k sm se vrnla sploh nism mogla vrjet :eek: .Drugač sm pa lih hotla uprašat po teb pa sm se spomnla,da si šla na morje.
iiiiiiiii FUL sm vesela zate res!Čist hudo use kar se je zgodil pa to kar si se odločila :) .Pa s tem si dala še usm k jim je zdej težko upanje,da bo kmal res bolš pa da ne bo skos tok grozn.Uglaunem res ful dobr!!! :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Hvala da sta vesele zame :bussi: :razz:

Upam da ne bom imela spet kakšnega čustvenega izpada zdej ko sem spet doma.

Jagodka, ti se neki meniš za en pogovor če se prav spomnim? A sta dan že kaj določila?
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

Punce vem da je hudo! Men je še vedno zelo, sm vam pa morm povedat, da sm se danes po treh tednih spet prov smejala iz srca in mam upanje, da bo vse kul, pa čeprov ne bo njega ob men!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Zvoncica napisal/-a:Hvala da sta vesele zame :bussi: :razz:

Upam da ne bom imela spet kakšnega čustvenega izpada zdej ko sem spet doma.

Jagodka, ti se neki meniš za en pogovor če se prav spomnim? A sta dan že kaj določila?

normalno, da smo vesele... to je lepo slišat, da vam gre na bolš :)

em, ja dons sva se pogovarjala prek msn-ja... in je reku, da mi ne bi tle čez govoru, kk čut... ampak pač iz oči v oči... in se bova enkrat vidla... in sm full full vesela, k ga bom vidla, pa čeprou vem, da bo težk pa globok pogovor... ampak ok, pol bom saj vedla točn, pr čem sm... a je še kej upanja za naju al ne več...

uršika... lepo :) jz se že kr neki časa nism smejala iz srca... upam, da se bom čimprej spet :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

uuu jagodka, držim pesti zate. Pol pa takoj prid poročat v tole temo :wink:
Zaklenjeno