KVA pet dni me ni doma pa naflancate tm ene 15 strani??
No tiste, k spremljate moje poste... sem super, prebolevanje mi gre odlično, tri prijateljice smo bile na morju in smo ogromno preplesale (khm in popile), z enim francozom sem se malo lupčkala, očarala sem še njegovega prijatelja, ki me je povabil v svoj grad v okolici pariza in mi hotel kupiti novo garderobo, hehe (to sem izvedela od sestre, ki ji je to govoril eno uro ker si ni upal do mene).... skratka, komaj kaj sem se spomnila na bivšega, RES se mi zdi že vse skupaj že fuuuuuuul daleč, čeprav je minilo skoraj 2 meseca
Tiste, ki ste brale moje poste ko sem nehala z bivšim.... RES pridejo boljši časi, in RES se klin z klinom zbija... ko sem šla ven, sem ugotovila da je na svetu še ogromno dobrih tipov ki jih zanimam in se do mene želijo obnašati kot do princeske in da bivši pač ni edini človek na svetu.
Zdaj bi rada postala spet taka, kot sem bila preden sem spoznala bivšega, ful mi paše žurat in spoznavat tipe. Pa pomoje da mi bo šlo še naprej takole super, če ne bom kje slučajno srečala bivšega pa se mi bo zdel kaj bogi al pa še hujše, da bi imel kakšne izpade da me pogreša, hehe.
Punce sej bo, za vse bo spet vse lepo in prav. Pa ena je napisala, da mora upanje prvo umreti. Tako zelo res