avtomobili
Jah ves kak je. Jaz ko sem alfo tankala sem vsak tedn dala 13k. zaj pa si racunaj. Meni se to zal ne splaca. Medtem ko tamali ka sploh ne zere tolko. Jaz bi z veseljem mela alfo naprej, ampak kot studentka si ne morem tega privoscit. Za zdaj bo to cis ok. Sploh pa zato ker si bom kupla SAMA za razliko od enih. in ker morem sama vzdrzevat itd. Zal se nismo vsi z zlate jajce vun zvalili.
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz bi z veseljem mela alfo naprej, ampak kot studentka si ne morem tega privoscit.
Za zdaj bo to cis ok.
Sploh pa zato ker si bom kupla SAMA za razliko od enih. in ker morem sama vzdrzevat itd. Zal se nismo vsi z zlate jajce vun zvalili.
E, vidiš, enako je pri meni - trenutno nikjer ne delam, tk da si lahk privošm enga Citröenčka AX in men je za razliko od nekaterih kristalno jasno, da si ga moram sama kupit in ga sama vzdrževat,
moji starši so pač mišljenja, naj imam tisto, kar si lahko privoščim, men nikol na pamet ni padlo, da bi mi pa šli kr avto kupt.
Ampak sm zdej ful vesela, ker bom vsaj to imela.

Upam da že naslednji teden zrihtam, jeej!

- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
meni sta avto ata pa mama kupla (in ne kakega audija, da ne bo kdo mislo
). no dobro 10% sem prispevala še jaz. si ga pa sama registriram (prvo leto nekaj prispevala moja zlata oma) in tankam. že to je za moj žep ful strošek. bog ne daj, da mi še kaj na avtu crkne, ker pol pa sem v riti. je pa res, da je ful fajn met svoj avto, jaz sem čist nora na svojega čeprav ni neki avto za dol past. samo da je samo moj. 

Zadnjič spremenil jancy, dne 06. Avg. 2006 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Mimi_M napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:Jaz bi z veseljem mela alfo naprej, ampak kot studentka si ne morem tega privoscit.
Za zdaj bo to cis ok.
Sploh pa zato ker si bom kupla SAMA za razliko od enih. in ker morem sama vzdrzevat itd. Zal se nismo vsi z zlate jajce vun zvalili.
E, vidiš, enako je pri meni - trenutno nikjer ne delam, tk da si lahk privošm enga Citröenčka AX in men je za razliko od nekaterih kristalno jasno, da si ga moram sama kupit in ga sama vzdrževat,
moji starši so pač mišljenja, naj imam tisto, kar si lahko privoščim, men nikol na pamet ni padlo, da bi mi pa šli kr avto kupt.
Ampak sm zdej ful vesela, ker bom vsaj to imela.![]()
Upam da že naslednji teden zrihtam, jeej!
Kdo ti je pa tega kupu? Sociala?

Js sm pa prodala mojga Josipa

Trenutno se vozim z bratovim Roverjem in mam do konc oktobra cas, da si kupm novga

Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
A-a, Axa dizla pa ne vzamem več, sva ga imela kratek čas z bivšim in so bli sami kažini z mašino, tako da imam slabe izkušnje.
Sej tudi bencinar AX ne žre dosti več.
In s kurilcem se ne bi upala vozit, hehe, srečujem malo preveč kontrol goriva tu na Primorskem..
Gledam še kakega Unota, so tud poceni in majhen strošek tudi za vzdrežvanje, bomo vidli.

Sej tudi bencinar AX ne žre dosti več.
In s kurilcem se ne bi upala vozit, hehe, srečujem malo preveč kontrol goriva tu na Primorskem..
Gledam še kakega Unota, so tud poceni in majhen strošek tudi za vzdrežvanje, bomo vidli.