Vse o kopalkah
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
jaz sem danes cel MB preiskala ...pa nikjer našla kopalk...no al mi je bil spodni del prevelik...al pa zgorni...nikakor nism našla enih ko bi blo genau...hehe....ampak pol na koncu ko sem bla že totalno izmučena in naveličana pa sem šla v Benetona pogledat in naaašlaaaa sanjskeee kopalke..hehe....torej Bog še obstaja(lool)...ker kopalke res nujno rabim za morje.... 

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
shiry napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:shiry napisal/-a:Js sm pa kočno dobila moje juicy couture kopalkice
waa![]()
kok so ble? prek neta? ker model?
sori k sm te tkole napadla, sam me res zanima
Prjatlca je naročala pa je še za mene zravnklik
aja, to so VS

Letos sem se tik pred dopustom opogumila, da bom oblekla "tanga kopalke". V začetku je vse zgledalo preprosto dokler jih nisem začela iskati. Nikjer v Celju in dalno-bližnji okolici jih ni (razen enih grdih tigrastih). Na internetu sem našla kar nekaj zelo lepih, vendar so vse iz tujih držav. Ker imam do dopusta samo še 10 dni (15. avg), bi verjetno pošilka z njimi bila prepozna. Zato me zanima kje v Sloveniji bi jih lahko najdla? Po možnosti nekje med LJ in MB.
Nosi še katera tanga kopalke? In kake so vaše izkušnje z njimi?
Nosi še katera tanga kopalke? In kake so vaše izkušnje z njimi?
Ženske smo kot knjiga; če nas ne bereš med vrsticami, nas nikoli ne boš razumel.
-
- Kofetarica