Dej no lepo te prosm...a Domen je dec al kaj...kera pa bi hotla tacga pussyja fantkastga met k mu še prve kocine niso zrastle... ....prej verjamem da je tetka
Kar se pa slikc iz Grčije tiče...a bi ji sploh lahk še bolj napumpal joške...prov ogabne so...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
men so tut lepi jozlni haha..sam jst pa mislm da če bi blo zrežiran ne bi mela navite frizure..ker bi blo preveč očitno a ni tko? Baje je blo to v času MMSa ko so ahji nastopal tm..
MucaCopatarica napisal/-a:A bi bila katera tok prijazna pa bi objavila te fotkice, da vidim te njene balone?
Ja pa sej je gor...sam nekaj postov nazaj.
Zdej ne vem, al sem neumna al slepa al oboje Jst nikjer ne najdem teh tanovih fotk, ko naj bi jo Mitja sliku...vidla sem samo slike iz Nove, kjer je na plaži s prijateljico.
Drugače so mi pa čist luštne te njene nove joškice...sam res ne vem, zakaj si jih je mogla it ona povečat, ker je imela že tako in tako dovolj velike. Ampak sej telo je njeno in lahk počne z njim kar hoče...
MucaCopatarica napisal/-a:A bi bila katera tok prijazna pa bi objavila te fotkice, da vidim te njene balone?
Ja pa sej je gor...sam nekaj postov nazaj.
Zdej ne vem, al sem neumna al slepa al oboje Jst nikjer ne najdem teh tanovih fotk, ko naj bi jo Mitja sliku...vidla sem samo slike iz Nove, kjer je na plaži s prijateljico. Drugače so mi pa čist luštne te njene nove joškice...sam res ne vem, zakaj si jih je mogla it ona povečat, ker je imela že tako in tako dovolj velike. Ampak sej telo je njeno in lahk počne z njim kar hoče...