Kva je z vami...moj je najlepši na svetu Men je tud kompletno lep in za pojest, ampak zlo seksi na njemu mi je pa un del, ko hrbet pride v ritko...tm ma dve taki luštni luknci
...jst pa pr mojmu obooožujem njegove roke;)....njami;)....je ful športn tip.....tko da res ma hudo sexi roke;)..take močne;).......aja pa ma mal bl poudarjene žile---men je to ful noro lepo za pogledat;);)......njemu pa ni lih všeč .....pa nasmeh ma tud najlepši;)....beli zobki;)...njam;)
Iskrice v očeh in nagajivi blisk nasmeha,razvajena princesa.Naj se pravljica nikdar ne neha.[/quote]
Men pa trebuh(še posebi kadar telovad ) pa roke tut-rada jih grabm tm pr vrhu, kjer so najbl vidne mišice pa tut ritka mi je ušeč-mugoče ma mau premejhno, je pa zato trda in čvrsta
Roke.. Full so mi všeč močne roke. Kadar me stisne..mmmmmm...
Ritko ma super (jiha!). Oči pa so mi všeč predvsem zaradi barve (kadar je vesel svetlo modre, kadar pa jezn temno)
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
hmm se je kr mal težko odločit, sam bi rekla da so roke tisto mislim ko se vidijo tak še žile pa to mmmm njamm...
čeprav lepemu trebuščku pa hudi ritki se pa tud težko uprem
Moj tip ima najhujše oči kar sem jih kdaj vidla, tud zarad tega sem ga opazla med množico ljudi, drugače mi je pa najbolj seksi njegova športna in trda ritka uffff
...jst mam tko majhno srečo, d ma moj lubey vse kr je men najbolš na fantu...full lep trebuh, prsi(take čvrste), pa luštkane ustnice, pa hudo ritko...tko mi je všeč d skrbi zase, d ostaja čvrst