Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Kak smo boge. Ena bolj od druge.Po pravici povedano jaz več nimam moči. :? Ampak nekak bo treba to skozi dat. Sigurno da bodo prišli lepši dnevi za naše zlomljene srčke. Samo da nebi to takooo dolgo trajalo. :? :cry:
God made men first, but then he had a better idea.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

pejte u shopping, spremente barvo las, frizuro.. zdej mate cajt sam zase pa ga iskoristte ;) ljubezn bo že pršla, če ne ista pa druga...

js sm lani mela tipa k je meu rumenga skutrja in oh in sploh rumena.. in sm šla z najnim skupnim frendom u shopping in me je prepričav da sm si kupla rumeno majco, rumen pas, rumeno torbico.. da sm se skladala s skutrjem..
in ko sva končala teh oblek sploh nism oblekla..
pa sm kupla use novo v drugu barvi..
zdej pa ko sm prebolela kombiniram velik z rumeno..
če bi bla še skp bi še zdej bla cela u rumenem :)

:bussi: sej bo..
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

"...možnosti, ki ležijo pred nami, omejujejo le naši lastni strahovi in pogojenosti. Lahko odidemo, rečemo zbogom. Nekaj časa je bilo krasno, vendar navsezadnje le nisva za skupaj. Morda bo prihodnjič bolje. To je žalostno in boleče, zlasti če eden od partnerjev še vedno želi nadaljevati odnos. Toda med vsemi ločitvami je taka najbolj jasna in ostra. Pusti nas svobodne, da se lahko ponovno zaljubimo. Prav tako kot druge poti k ekstazi, nas tudi ljubezen lahko zasvoji. Mit je nadvse prepričljiv: če ljubezen usahne, to nedvomno pomeni, da oseba ni bila prava. Nekje nas še vedno čaka idealni partner."

Tole sm glihkar prebrala v eni knjigi, ki jo berem in se mi je zdel primerno tole sem napisat, sploh zadnja dva stavka.
How blind can you get and still have eyes?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

SapraVeronika napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:
SapraVeronika napisal/-a:pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim :cry:

Zbriši ga?
Vem, da je to fuuuuulll težko nardit sam pa najbolj pomaga :nixweiss:

ne morem.. tega pa res ne :?
ker če ga zbrišem je useen ker dobim kak sms da mu je žal.. :?

jaz sem ga pa blokirala, pol ga pa zihr 1x na dan odblokiram da vidim če je slučajno gor, pa ni nikol... pomoje me je on tut blokiral :?

grrrrrr :evil:

lepo napisano latte :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

bucka81 napisal/-a:prav čudn občutek, ne,...kar naenkrat dobiš tist 1% upanja :cry: ,...čeprav veš, da se to NE more zgoditi :(

ja ful je neprijetno. sam pr meni je blo tolk bolj.. se mi zdi, da če že človek umre je bolš, da se pač zgodi in veš da ga ni več. moj oklega se je pa ponesreču (padu s konja, ko smo bli na 3dnevni konjenici). počila mu je glava, kri je tekla iz nosa, ust ušes.. padu je na EDINI kamen na travniku. oz ob robu ceste. še zdej ne vemo zakaj je padu dol, zjutri je biu dobre vole, fajn se počutu. u glavnem, po moje je zarad neprespanosti pa tega (3dni, pa bol ko ne se je pilo, kot jedlo) in je vrjetno padu skupi al karkol. bla je tut vročina. in je seveda padu dol. pol je biu 9dni u komi. vsak dan smo dobili nove, drugačne novice.

"stanje se izboljšuje"
"na slabše je šlo"
"zbudil se bo, a bo vrjetno hrom/slep/gluh/nem.....(vsakič drugače)"
"zopet slabše"
"mislimo da bo v parih dneh vredu"

Nakar so ga 9i dan odklopli iz aparatur, ki so ga držale pri življenju. neki ur je celo dihal sam. mi smo bli prepričani, da mu bo uspelo, ker po 9ih dneh, pri tako hudih poškodbah je biu res močan, da je zadihal.

in nato.. ravno ko je njegov brat šou u sobo. davorina ni več..

ko so meni povedali sploh nism dojela, sploh nism bla žalostna. kr se mi enostavno ni zdelo možno. sploh nism dojemala kaj se dogaja okoli mene. pol proti večeru sm že začela jokat, domišljala sm si da je nekje v prostoru, da me vidi/sliši. po lsm si rekla, da sm nora in prenehala. pa spet..

na pogreb nism šla/niti mi niso pustili, so rekli naj bom raje doma. kr so vedli, da bi mi poču film. in sm vesela, da nism bla na pogrebu. ne bi ga želela videt kako ga polagajo v grob. vesela sm da sm ga nazadne vidla živega.

še nekaj dni po pogrebu sm spraševala druge, če je davorina res ni več. mama me je samo gledala ko sm ji rekla: davorin je mrtu ane? al ni? je? ne ni.. ne morem vrjet da je en človek lahk tolk zmeden. če bi mi nekdo to prej reku, bi bla jezna nanj, ker bi mela občutek, da se dela norce iz tega. resnično.

torej, kot sm rekla. 26.junija je blo 1leto njegove smrti. oz nesreče, umrl je 9dni kasneje. in še vedno mi je hudo. nism in ne bom ga pozabla. na nek način sm že prebolela (seveda ne v celoti, ampak vesela sm da je tako kot je, če bi biu hrom in vse ostalo bi trpel. le dihal bi.)

pozabila... pa ga ne bom nikoli. pač ga mam v spominu kot prijaznega, nasmejanega fanta. in vesela sm da sm ga v njegovem res kratkem življenju mela priložnost poznati.

bučka naj te drži pokonci, to, da si mela najbolšega fanta na svetu. pustil ti je mnogo lepih spominov. in bodi vesela, da ima tvoja pikica tako dobrega očka, kot je bil on. verjemi, da pazi na vaju in bo vso srečo in žalost za vedno delil z vama :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

No vidm da nism edina k preživlja te muke. Sm mislna da ga sm jz tok pogrešam, da se mi že kr meša. K se že sama seb smejim, k mam take izpade. Grem vn med folk,pol me pa itak takoj vse mine pa bi šla rada kr dam. Doma pa spet sm mislm na njega.
Sm se mi to že drugič dogaja u življenju, pa če sm prejšnjega skoor prebolela, k je bla zlo dolga veza, bom pa tud njega. Skos si govorim, da moj čas še pride, pa da če me je tko "odjebu" po vsem tem kar sva skup preživela pa k sm mu stala ob strani, ko bi jih dost kr odšlo, pol me pa res ni vredn...

Bo že, sm mormo dat času čas....
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

bučka to sm napisala zato, kr vem kako težko zna bit u takih trenutkih. in več kot dobro te razumem. :*

urshika ti pa itak maš dobro osnovo (to da veš da te ni vredn), ko boš našla pravo ljubezn boš tolk bol srečna in tolk bolj jo boš znala cenit :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Renatka hvala ti! Samo ko se enkrat zavedaš, da te ni vredn, pa bi bil še vedno z njim, vrjem da se počutš glupo....sploh pa jaz, k se nism nikol pustla zajebavat, zdaj se pa tok ponižujem, pa se zavedam tega, da
to ni več normalno... Res pa da je najin primer mal drugačen, razlog za prekinitev je samo višja sila, na katero pa nimava vpliva...nima ga nihče, mogoče samo bog...

No une k vs muči če vas je blokiral na msn-ju al ne, tuki mate eno stran na keteri lahko tud to ugotovite, sm ne vem kaj vm bo pomagal, lahk sm še bolj boli.. http://msncheck.41m.com
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Mene pa ze od vceraj popoldan pogrešanje daje..pa še sanjala sm ga dons in je blo vse kul...in pol se zbudim in še slabš... :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

aha, zvončica, jz sm misnla, da mislš direkt v messengerju, da se ne da folka blokirat in mi ni blo jasn ... :)

*QueenBitch* napisal/-a:Mene pa ze od vceraj popoldan pogrešanje daje..pa še sanjala sm ga dons in je blo vse kul...in pol se zbudim in še slabš... :roll:

tud pr men je blo tko dons... v sanjah vse lepo in prou,a k se zbudim, kruta realnost :(
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Joj izgleda, da smo vse sanjale svoje bivše dans.....jz sm ga tud!! :eek:
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Pa meni se je tudi sanjlao o njem. :eek: Joj kaka noč je to bla nocoj, če smo toliko sanjale o naših fantkih(bivših) :cry: Tak je blo lepo da sem jezna da sem se morala zbudit. In tako je znova odšel. Najraje bi za vedno zaspala. Takrat bi bil lahko vedno samo moj.
God made men first, but then he had a better idea.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Zvoncica napisal/-a:jagodka: program MSN CHECK je tak, ta ti pokaže samo tiste k so te zbrisal: "Currently we only provide the MSN Delete checker tool....Soon we will be adding new tools and sections to this website. The MSN block checker and an improved MSN Delete checker tool will be available soon."

drugače sem pa sama malo boljše, včeraj sem šla v kino, pa nas je bilo ene 15, od tega kar precej tipov, ki so vsi bolj znanci, pa moram priznati da mi je ful pasala pozornost od tipov :oops:

pa z enim basketašem so naju hoteli skupaj spraviti, kao blind date, hehe. in tip je čist simpatičen tut čeden, samo preveč tih. sploh ni ust odprl razen ko sva se predstavila :)

Mogoče je bil pa tako navdušen nad tabo da ni mogel niti kaj izustit :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Princeska18 napisal/-a:Tak je blo lepo da sem jezna da sem se morala zbudit. In tako je znova odšel. Najraje bi za vedno zaspala. Takrat bi bil lahko vedno samo moj.

o ja, to bi blo lepo.... tud jz si tega želim, ker bi bla pol srečna.... zdj mam pa sam še jok :cry: :cry:
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Najhujš pri vsem tem je to, da ko si enkrat fejst razočaran ne najdeš več zaupanja... Pa je lahko še tako lepo, pa te kr en strah ne pusti da bi užival... Da le ne bi blo spet isto! Ampak js se počasi vračam.
Zaklenjeno