allessya napisal/-a:od kot pa imate podatek, da otroci ne marajo mesa?

jaz mislim da otroci ne marajo zelenjavne župce in podobnih zadev
No, tudi jaz še nisem vidla, da kak otrok ne bi jedel mesa, pa mamo kar precej malih otrok v sorodstvu.
Druga stvar je, če otrok sploh nima šans, da bi meso poskusil, ker sta pač mama pa fotr vegetarijanca in to vsiljujeta tudi svojim otrokom.
lej, jaz bi tako rekla: se delno strinjam. samo sem pa opazila, da zelo veliko staršev sili majhne otroke naj jedo meso. jim prav v usta rinejo

. enim otrokom paše, drugim ne. ne moremo posploševat, da vsem paše ali pa vsem ne. mene moti samo kako reagirajo starši. s silo.
sem slišala za en primer nosečnice, ki je bila vegetarijanka. ona pa tega zdravnikom ni povedala. otrok in ona sta bila odličnega stanja, a ko so zdravniki izvedeli, da je vegetarijanka so nardili veliko zgago. vse za brez veze. ker je bila pač vegetarijanka. otrok pa je bil super zdravja. če bi res bilo kaj narobe, bi zdravniki že morali prej ugotoviti.
mene to tako zelo moti, da drug drugega ne spoštujete. no, ne vsi. "jebeš ti vegetarijance, jebeš ti mesojedce" pa podobne izjave

.
dejte no, s tem dokazujete samo kako nezreli ste in da ne dopuščate drugačnih mnenj in ljudi. brezveze. vsi imamo pravico, da se odločimo kaj bomo jedli in kaj ne.