Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

saj po eni strani je bolš, ker pol učasih te pikne da bi šel še vse prebrat & je še hujš.. al pa loge na msnju

sam ne vem.. ne šteka ko mu rečem da rabim mal časa, da me pusti.. ampak on skos piše na msnju da mu je žal.. :?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja čak, zakaj te je pa pol pustu, če mu je žou... joj, teli tipi... jz bi jih use po vrst enkrat ornk usekala.... :evil: :evil: to me pa tok razpizdi, da joj an...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

pismo sam res ej, nej se zdej odloč, al mu je žal, pa da ti direkt reče da hoče bit še s tabo, ali pa da mu ni žal, pa da te pusti na miru.

moj je glede tega da me pusti na miru še preveč dosleden, že na 2!!! sms-a mi ni odgovoril, ma ne dobi niti enega več :evil: :box: :fight:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica

pomoje sam ne ve kaj hoče..
pol pa reče da naj nimam slabega mnenja o njem.. kako pa naj še mam po vsem tem :?

uf Zvoncica.. take se tepe :)
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada. :cry: :cry:
Joooj zakaj more tak bolet.Da bi enostavno obstajalo neko zdravilo samo da bi lažje dale to skoz. O joj zdaj pa že fantaziram :?
God made men first, but then he had a better idea.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

princeska zakaj sta pa nehala? pa koliko časa nazaj?
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica

Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada. :cry: :cry:
Joooj zakaj more tak bolet.Da bi enostavno obstajalo neko zdravilo samo da bi lažje dale to skoz. O joj zdaj pa že fantaziram :?

enako se počutim.. čist enako..
fak.. ;(
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada.

se vidi, da včerajšnje nedelje nisem dovolj dobro izkoristila za razmišljanje o tem in onem in se mi danes še malo pozna :( sicer pa me najbolj boli ignoranca od človeka, od katerega to najmanj pričakuješ... ker se pač počuti užaljenega. ja pardon, ker se znam branit :cry:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada. :cry: :cry:

o ja, tud jz bi ga rada saj še enkrat objela, vidla, ga mela ob seb... :cry: :cry: pa tega ne bo :cry:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

jagodka spouni se kaj sm ti rekla :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

vem renatka... sam k jz to kr pozabm in se spet spomnem, kok mi je gadno bit brez njega... pol je pa takle rezultat.. no ja, na vn ne... v mojem srčku je pa poplava :cry:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

nenenne. sploh ne mislit na to. sj vem da je orng hudo sam.. lahk me klikneš na msn pa govoriš kar ti na pamet pade, sam da se spucaš mal :) pa vn na luft pa kolegice gor pa dol... pa mine :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js pa mislim, da sem svojega že povečini kar prebolela. Ne pogrešam ga več toliko, privoščim mu, da bi bil srečen in če mu to ne gre z mano pa s kom drugim. Pa tudi sama sem šla naprej.

Tako da punce... Le pogumno. Čas zaceli vse rane.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Danes sem bila v pisarni in moj "šefe" ima pisarno takoj zraven in sem ravno slišala komad, ki je bil najin z bivšim. No in v tistem me pokliče v pisarno da sem nekaj pomagala posikati. In prvo kot prvo sem izklopla radio in me pogeda prov začudn sem mu rekla sej lahka ane (itak sva v dobrih odnosih) ker me na nekaj spominja ane...in je dojel kaj je fora...in mi je dal full dela da sm po tem kr pozabila na bivšega...potem je spet radio prižgal in je blo ok...

jah spominov se na žalost nemoremo znebiti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

renatka_ napisal/-a:nenenne. sploh ne mislit na to. sj vem da je orng hudo sam.. lahk me klikneš na msn pa govoriš kar ti na pamet pade, sam da se spucaš mal :) pa vn na luft pa kolegice gor pa dol... pa mine :)

sm šla prj s prjatlcam mal vn... ni pomagal... nč več mi ne pomaga :( sploh po tistem, kar mi je včer povedu... :cry: :cry:
Zaklenjeno