sam ne vem.. ne šteka ko mu rečem da rabim mal časa, da me pusti.. ampak on skos piše na msnju da mu je žal..

Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada.![]()
![]()
Joooj zakaj more tak bolet.Da bi enostavno obstajalo neko zdravilo samo da bi lažje dale to skoz. O joj zdaj pa že fantaziram
Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada.
Princeska18 napisal/-a:Znova en bedn dan. Tako me boli pri srcu cel dan že jočem in ne morem prit k sebi. Nenormalno ga pogrešam. Da bi še ga lahko vsaj 1x objela ga poljubila in mu rekla da ga imam neizmerno rada.![]()
![]()
Joooj zakaj more tak bolet.Da bi enostavno obstajalo neko zdravilo samo da bi lažje dale to skoz. O joj zdaj pa že fantaziram
renatka_ napisal/-a:nenenne. sploh ne mislit na to. sj vem da je orng hudo sam.. lahk me klikneš na msn pa govoriš kar ti na pamet pade, sam da se spucaš malpa vn na luft pa kolegice gor pa dol... pa mine