Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a katjuska20 »

Jaz sem jemala Logest kakšno leto in sem tudi dobila vmesne krvavitve. Sem šla k ginekologu in je rekel, da so očitno prešvoh in mi jih je zamenjal z Lindynette. Te so zdaj super.
Eni pravijo da se vmesne krvavitve pojavljajo ob stresu. Pri meni je bilo to tako pogosto, da ni blo za zdržat, sem morala menjat.
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objava Napisal/-a Starlet »

katjuska a z lindynette si čist zadovolna al si opazila kkšne stranske učinke?
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
katjuska20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a katjuska20 »

Starlet, Lindynette so mi čist ok. Edino kar sem opazla je, da so mi prsi ratale take težke, žlezaste, malo boleče, zredila se nisem nič, pa tud vmesnih krvavitev nimam :zustimm: .
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objava Napisal/-a Starlet »

ooo, sm si kar mal oddahnila...mislm...sej vem da je to od vsake posameznice odvisn...sam me je prec mal mnj strah...k sm se full bala da se bom zlo zredila,ker že tko težko obdržim svojo težo.... :roll:
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

_____________NOVO VPRAŠANJE___________

nekaj me zanima...po kolikem času ste tiste punce, ki ste nehale jemati kt
spet dobile menstruacijo...o moji kar ni duha in sluha.... :gruebel:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

jst sem prvo menstruacijo dobila še normalno, potem pa na tri mesece. res je ful smotan ko ne veš kdaj pride. jst sem se skos čekirala, ker sem mela skos filing da sem dobla, čeprav nisem.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

katjuska20 napisal/-a:Jaz sem jemala Logest kakšno leto in sem tudi dobila vmesne krvavitve. Sem šla k ginekologu in je rekel, da so očitno prešvoh in mi jih je zamenjal z Lindynette. Te so zdaj super.
Eni pravijo da se vmesne krvavitve pojavljajo ob stresu. Pri meni je bilo to tako pogosto, da ni blo za zdržat, sem morala menjat.

Men se je to sicr prvič pojavl, sam je blo tko kt da mam švoh menstro skor ceu mesc. Zdj me je sam strah, da če še naprej jemlm Logest in veselo sexam,da se zgodi tisto najbolj nezaželjeno!!! Raj pol zamenam tabletke. A pa so kšni problemi pr menjavi tabletk-js grem namreč septembra na morje in kšne vmesne krvavitve ne bi ble lih zaželjene. A pa še eno vprašanje mam- a kera sexa dostkrat pod vplivom alkohola in je zaščitena samo s tabletkami? Kolk je šans, da zatajijo? A je to res sam odvisn od (ne)sreče? :?: :roll:
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

Lastovica napisal/-a:
[MaLa] napisal/-a:lani poleti sem si prestavla menzo za en tedn (tabletke logest), torej mi jih je v škatlici ostalo še za 2 tedna...letos bi si zaradi morja prestavila menzo, pa me zanima ali lahko jem tabletke iz tablice, iz katere sem že lani porabila teh 7 tabletk :?:

Itak, da lahko.

No, takop sem tudi naredila, pa sem imela zadnič zjutraj malo krvi na hlačkah... A je lahko kaj narobe ali je to samo zaradi tega, ker telo ni navajeno (menstruacijo sem si nazadnje prestavila pred enim letom) :?:
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objava Napisal/-a rEbEcCa »

Js sm šla pa dans po recept in so mi povedal da mojga ginekologa do 18.8. ne bo, in zdj ne morm nikakor do tabletk... na informacijah mi je rekla ona gospa naj grem v lekarno in jih kupim ob receptu pa dobim denar nazaj... Zdej me pa zanima če katera ve kolk prbližno stanejo, mogoče že kje piše ampak 93 strani je mal preveč za brat :D Hvala za odgovore...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

rEbEcCa napisal/-a:Js sm šla pa dans po recept in so mi povedal da mojga ginekologa do 18.8. ne bo, in zdj ne morm nikakor do tabletk... na informacijah mi je rekla ona gospa naj grem v lekarno in jih kupim ob receptu pa dobim denar nazaj... Zdej me pa zanima če katera ve kolk prbližno stanejo, mogoče že kje piše ampak 93 strani je mal preveč za brat :D Hvala za odgovore...

moja kolegica je šla na urgenco ker je pozabla it h ginekologu po recept in so ji tam recept napisal, tko da ti ni treba plačat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka

Ma sam v Žalcu mi ne bojo dal, k so mal zmešani vsi.. Waaa do konca neresno... :?
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

pa a tvoj ginekolog nima nobenga, ki bi ga nadomeščal?moj vedno objavi listek na vratih ko je na dopustu in grem potem drugam. a od kolegic nobena ne uporablja istih tabletk, da bi ti jih dala eno škatlco? če ne pa poklič v lekarno če se da brez recepta dobit pa vpraš kolk stane.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka

Sej sm zdej dobla eno škatlco od kolegice :D:D:D Sam ko pride pa zdravnik nazaj bom pa povedala da so skrajno neresni... Vam pa hvala za nasvete :D
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

mene pa zanima...tam piše da če pozabiš moreš v roku 12 ur vzet...najbolj je pa priporočljivo, če jih vzameš ob istem času...jst sem jih dans vzela šele čez ob 23 (jamlem jih pa ob 21ih)...mislte da je boljš da mam zdj kondom al mi ni treba..
sem še nova v temposlu s tabletkami tak da še ne vem vsega ;D :oops: hvala za odgovore...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

ni panike. Js jih jemlm dost različn-1x ob devetih, drugič ob enajstih....tm, u roku treh ur zvečer...
Zaklenjeno