Kontracepcijske tabletke
-
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Jaz sem jemala Logest kakšno leto in sem tudi dobila vmesne krvavitve. Sem šla k ginekologu in je rekel, da so očitno prešvoh in mi jih je zamenjal z Lindynette. Te so zdaj super.
Eni pravijo da se vmesne krvavitve pojavljajo ob stresu. Pri meni je bilo to tako pogosto, da ni blo za zdržat, sem morala menjat.
Eni pravijo da se vmesne krvavitve pojavljajo ob stresu. Pri meni je bilo to tako pogosto, da ni blo za zdržat, sem morala menjat.
Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
_____________NOVO VPRAŠANJE___________
nekaj me zanima...po kolikem času ste tiste punce, ki ste nehale jemati kt
spet dobile menstruacijo...o moji kar ni duha in sluha....
nekaj me zanima...po kolikem času ste tiste punce, ki ste nehale jemati kt
spet dobile menstruacijo...o moji kar ni duha in sluha....

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
katjuska20 napisal/-a:Jaz sem jemala Logest kakšno leto in sem tudi dobila vmesne krvavitve. Sem šla k ginekologu in je rekel, da so očitno prešvoh in mi jih je zamenjal z Lindynette. Te so zdaj super.
Men se je to sicr prvič pojavl, sam je blo tko kt da mam švoh menstro skor ceu mesc. Zdj me je sam strah, da če še naprej jemlm Logest in veselo sexam,da se zgodi tisto najbolj nezaželjeno!!! Raj pol zamenam tabletke. A pa so kšni problemi pr menjavi tabletk-js grem namreč septembra na morje in kšne vmesne krvavitve ne bi ble lih zaželjene. A pa še eno vprašanje mam- a kera sexa dostkrat pod vplivom alkohola in je zaščitena samo s tabletkami? Kolk je šans, da zatajijo? A je to res sam odvisn od (ne)sreče?

Lastovica napisal/-a:[MaLa] napisal/-a:lani poleti sem si prestavla menzo za en tedn (tabletke logest), torej mi jih je v škatlici ostalo še za 2 tedna...letos bi si zaradi morja prestavila menzo, pa me zanima ali lahko jem tabletke iz tablice, iz katere sem že lani porabila teh 7 tabletk
Itak, da lahko.
No, takop sem tudi naredila, pa sem imela zadnič zjutraj malo krvi na hlačkah... A je lahko kaj narobe ali je to samo zaradi tega, ker telo ni navajeno (menstruacijo sem si nazadnje prestavila pred enim letom)

Js sm šla pa dans po recept in so mi povedal da mojga ginekologa do 18.8. ne bo, in zdj ne morm nikakor do tabletk... na informacijah mi je rekla ona gospa naj grem v lekarno in jih kupim ob receptu pa dobim denar nazaj... Zdej me pa zanima če katera ve kolk prbližno stanejo, mogoče že kje piše ampak 93 strani je mal preveč za brat
Hvala za odgovore...

rEbEcCa napisal/-a:Js sm šla pa dans po recept in so mi povedal da mojga ginekologa do 18.8. ne bo, in zdj ne morm nikakor do tabletk... na informacijah mi je rekla ona gospa naj grem v lekarno in jih kupim ob receptu pa dobim denar nazaj... Zdej me pa zanima če katera ve kolk prbližno stanejo, mogoče že kje piše ampak 93 strani je mal preveč za bratHvala za odgovore...
moja kolegica je šla na urgenco ker je pozabla it h ginekologu po recept in so ji tam recept napisal, tko da ti ni treba plačat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
pa a tvoj ginekolog nima nobenga, ki bi ga nadomeščal?moj vedno objavi listek na vratih ko je na dopustu in grem potem drugam. a od kolegic nobena ne uporablja istih tabletk, da bi ti jih dala eno škatlco? če ne pa poklič v lekarno če se da brez recepta dobit pa vpraš kolk stane.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Sramežljivka
mene pa zanima...tam piše da če pozabiš moreš v roku 12 ur vzet...najbolj je pa priporočljivo, če jih vzameš ob istem času...jst sem jih dans vzela šele čez ob 23 (jamlem jih pa ob 21ih)...mislte da je boljš da mam zdj kondom al mi ni treba..
sem še nova v temposlu s tabletkami tak da še ne vem vsega
hvala za odgovore...
sem še nova v temposlu s tabletkami tak da še ne vem vsega