sAdie napisal/-a:keri smehi renatka u rock sem se tak narezala poleg....
drugace pa se mi je zadnic na sanjalo, da sem bla nova clanica AT in se je Spela drla na mene, da mam premale joske za nastopat z njimi in da kak sem namazana pa oblecena ...jaz pa samo > ..... kaj si ti ja nor, to je bla najhujsa nocna mora. Tik pred svojim prvim nastopom pa sem se tnxgod zbudila v glavnem, Spela, da se nei ti ki na koga drla, ce ma manjse joske ko ti (ps: se opravicujem za izpade smeha )
Pisdarija, če je pa use kar sm napisala res Pa Nikita20 nehi že vsiljevat to, da delamo krivico Špeli. Pač je taka, ne bo se spremenila. Preboli že
Špela je 100% iz Domžal. Živi sama z mami, ker sta s fotrom ločena.
Men so bolj, kot njeni novi joški, čudni drugi deli telesa (stegna, trebuh, zg. del rok). Pa preveč umetno barvo las ima, glede na njeno zagorelost. V spotih se mi tut čudno obnaša Ni mi všeč.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Ampak tile Špelini joški, ki jih je Nova razkrila...ja ubitačni so...prov vidin se, da so umetni in čist preveliki za moj okus...nevem kwa je tak filing imet tok velike prsi...paše tista divja blont barva las in zapečena koža...mogoče pa snemajo kak komad z naslovom "I'm a bimbo girl...and wanna play harmonikaaa"....džizs no Špela!
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...