Seks prijatelj/ica [ZT]
jaz sem imela veliko priloznosti da bi kar z nekom se dala dol pa se nisem, ker nisem do tistega osebka cisto nic cutila...ma ni sans da bi z nekom k me cisto nic ne privlaci ali pa da ni cisto nic strasti med nama (iz obeh strani) da greva kar sexat..na-a... neki mi more bit na njem tak norega da grem v to
potem pa se je pojavil nekdo, katerega bi najraj pojedla, in sem ga hotla v tistem trenutku in komaj cakala da se je dejansko zgodilo...sex je bil noro dober, sva ene parkrat tudi ponovila, vendar izven postelje bi ga pa najraj zadavla... zakaj? ne vem...
vendar imam tega tipcka zlo rada, ker mi je pretresel moj svet, in se vedno me noro privlaci, ampak je potem eno spoznal z katero sta neki mutila, in sem se jaz umaknila...povedala sem kuk je na stvari, in sva zdaj frenda,ceprav je tezko...ampak vem da bo minilo...

potem pa se je pojavil nekdo, katerega bi najraj pojedla, in sem ga hotla v tistem trenutku in komaj cakala da se je dejansko zgodilo...sex je bil noro dober, sva ene parkrat tudi ponovila, vendar izven postelje bi ga pa najraj zadavla... zakaj? ne vem...

vendar imam tega tipcka zlo rada, ker mi je pretresel moj svet, in se vedno me noro privlaci, ampak je potem eno spoznal z katero sta neki mutila, in sem se jaz umaknila...povedala sem kuk je na stvari, in sva zdaj frenda,ceprav je tezko...ampak vem da bo minilo...

Men se pa to zdi čist odvisno od tega, kako gledaš na sex...eni sex povezujejo z ljubeznijo in ne morjo sexat z enmu, ki mu nič ne pomeni, drugi pa sexa ne povezujejo z ljubeznijo in to lahko delajo.
Jst sem lahko, sem mela fuck buddyja kr ene par let. Privlaču me je sam telesno, osebnostno pa ne, sicer se pa sploh nism trudla, da bi ga dobr spoznala...to sem si pošlihtala v glavi, da bo to sam sex, pol greva pa vsak po svoje in naju ne zanima, kaj drug počne. In tud tko, k sm zvedla, da ma punco, mi je blo čist navadn, sj sm jst tud mela fante ( sam kadar sva bla v zvezah, nisva nč mela ).
Vem pa, da bo med nama zmer tista fizična privlačnost...on mi je itak enkrat reku, da ga bom zmer ful rajcala, pa s kero kol že bo. No zdj mava itak oba resne zveze, tko da se je najino sex friendship končalo.
Jst sem lahko, sem mela fuck buddyja kr ene par let. Privlaču me je sam telesno, osebnostno pa ne, sicer se pa sploh nism trudla, da bi ga dobr spoznala...to sem si pošlihtala v glavi, da bo to sam sex, pol greva pa vsak po svoje in naju ne zanima, kaj drug počne. In tud tko, k sm zvedla, da ma punco, mi je blo čist navadn, sj sm jst tud mela fante ( sam kadar sva bla v zvezah, nisva nč mela ).
Vem pa, da bo med nama zmer tista fizična privlačnost...on mi je itak enkrat reku, da ga bom zmer ful rajcala, pa s kero kol že bo. No zdj mava itak oba resne zveze, tko da se je najino sex friendship končalo.
Tega je zadnje čase vse več, zakaj pa ne, če nobenemu ni se za vezat, dokler tudi čustev ni, ko pa pridejo se pa je najboljše umaknat, če seveda ni čustev tudi z druge strani. Je pa res da ženske velikokrat seks povezujemo s čustvi in se nam zdi, da če se fant daje dol z nami, da tudi nekaj čuti. Odvisno od osebe, nekaterim takšna razmerja ratujejo drugim pač ne.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Imela f** frenda. Ja in?! Najboljše, da me kamenjate
Pač meni se to ni zdelo nič takšnega. Sedaj ko imam stalnega partnerja, ki ga ljubim in spoštujem kot človeka, mi to ne pade niti na pamet, kaj šele, da bi si našla nekoga.
Hja ko sembila mlajša sem naredila marsikaj na kar nisem ponosna, in stvari katere so me obogatile z izkušnjami.

Pač meni se to ni zdelo nič takšnega. Sedaj ko imam stalnega partnerja, ki ga ljubim in spoštujem kot človeka, mi to ne pade niti na pamet, kaj šele, da bi si našla nekoga.
Hja ko sembila mlajša sem naredila marsikaj na kar nisem ponosna, in stvari katere so me obogatile z izkušnjami.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Been there done that. Ne obžalujem niti za sekundo. Edina morebitna negativna plat so potencilne okužbe z raznimi spolnimi ali kožnimi boleznimi ter to, da imaš še vedno cifre od kake mega fu..ka..čice, pa je ne smeš uporabit, ker si v zvezi, ki jo želiš popeljat na nek nivo ter negovat. V težkih trenutkih se je torej potrebno brzdati. To je edino zajebano.
Zadnjič spremenil netline, dne 20. Dec. 2007 16:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- marlynka.z.diamanti
- Sramežljivka
- Kraj: cuba*
- Kontakt:
- BlueGirl1983
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Imam nekoga, ki mi je najboljši prijatelj, brat, ljubimec, oseba ki je nepričakovano prišla v moje življenje in noče oditi (tudi jaz nočem, da gre).
In imam nekoga, ki je samo prijatelj, s katerim občasno sexava.
Med njima je ogromna razlika.
In imam nekoga, ki je samo prijatelj, s katerim občasno sexava.
Med njima je ogromna razlika.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- InToXiCaTe
- Sramežljivka
- Kraj: Mb