Uf tvoja je tud neka huda
Če si lahk čist flegma, pol kul. Drugač ti pa želim čim več dobrih odnosov z njo

jz mislm, da te fiziki so en cist posebn folk, v svojem svetu. K smo se u LJ zivel sta pod nami zvela moz&zena fizik
in sta rekla da ne zivita v stanovanju ampak v fiziki......
dd666 napisal/-a:mami od mojga dragega pa ni vsec:da nisem verna,da sm edinka,da ne studiram stomatologije,da nism mela 30+ pik na maturi,da mam tako dolge lase,da njen sin kr naenkrat nima vec tolko casa zanjo,da nosim lece...
mislim da ste vsi dojeli v kaksnem odnosu sva

dd666 napisal/-a:mami od mojga dragega pa ni vsec:da nisem verna,da sm edinka,da ne studiram stomatologije,da nism mela 30+ pik na maturi,da mam tako dolge lase,da njen sin kr naenkrat nima vec tolko casa zanjo,da nosim lece...
mislim da ste vsi dojeli v kaksnem odnosu sva

~NIA~ napisal/-a:ah na srečo niso vse take.. alpa sm dovol dobra za negovga sina.. ko sm bla drugič pr njih sm mu posparvla komplet sobo (meu je tak razsul, kot ga res v lajfu nism vidla...svašta) in pol je negova mama rekla: da kok sm pridna, da ga bom u red spravla in nj kr še pridem, obenem pa njega napizdevala k mi ni skos pomagav

veliko preveč hoče mojga medeka nase navezat... po en strani kak si ti pridn, pa ah in oh, ko pa recimo preveč zakuha juho se pizdi nanj, ko da je on kriv ker ga ona nikol ni nič naučila ker ga je non stop razvajala. Doma si niti sobe ni rabo sesat (!!!) vedno so jedli tisto ka je on hoto in še mnogo drugih... Njegov ati je pa vredu
se vedno strinjama glede tega da mama ne uvidi da je njen sine star 20 let...in najbol smešno je ko ata samo z okami zavija ko mama začne kak je sinček fajni, pa se naenkrat spogledama pa padema v smeh
jo pa zvija ker je zadne čase moj medo veliko pri meni al pa sem jas pr njem, pa nemore bit sama z njim..