Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

pa ne z VELIKAM teme pisat...jaoooo.. :D
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Moja pa je popolna :cool:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

Meni zaenkrat moja bodoča tašča ni še nič hudega naredila, sem pa slišala, da se ni dobro skregat z njo :twisted:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

renatka_ napisal/-a:Grrrrrrrr čist na frišno sm razpizdena :evil: Sm bla dans ceu dan pr njih.. In prej okol 6ih pride domov, midva sva glih pekla pice za večerjo in men je lubi pouno nadevu na pico in reku, da bo pač on pojedu kolkr jz ne bom, pa po pomoti mi je dau par takih stavri gor ki jih sploh ne jem. U glavnm.. Pol pride taščica domov (jz sm že klela, kr mi bo gledala pod nož pa vilce in se ne bova mogla sama najest). Pol pa še fotr od mojga- on se je lepo menu, se najedu in šou od mize, mi pa lepo jedli dalje. In že ko je vidla, da men nekak ne gre in kr meljem je začela bit neki tečna in jz lepo POŽRLA tisto pico, kr če bi tam pred njo rekla lubiju d ne morm bi že začela kolk sm zbisrčna in kolk kr neki.. On mi pa tut ni sam reku, če mu dam pico kr bi hecno zvenelo :D U glavnm pol sm komi dihala kr je biu origano gor in jz tega ne prenesem me use peče pa grlo mam tako nekak neprehodno. Ko sm šla gor u sobo mi je šlo na bruhanje in kr neki. Njej vem, da se je moglo strašno fajn zdet.

Aja pa še to, prej predn je bla pica spečena sm mogla tam pr mizi sedet, da mi je kazala ene fotke. Pol pa reče lej kake (nevemKAKseJIMžeREČE) rože mam tam uzadi. In za mojim hrbtom je pouno rož, že itk na tleh ob steni v kuhni, pol na okenski polici notranji, pol na zunanji.. In jz gleam kero rožo sploh morm gledat :D in ona VE, da sm totalni antitalent za rože, sploh me ne zanimajo in res nimam pojma. Ločim jih sam po barvah. In pol prbije tam pred mojim dragim: Ja veš, a ti nism že omenla, da so pr naši hiši pogoj rože? WTF baba neumna?! :roll: Moj se je začeu neki pizdit naj ne gnjavi pa naj ne bo pametna in ona pol kr neki: Jao, če ti že jz mogoče to nism omenla, sm mislila, da ti je vsaj Nino. (Pa tak nism glih 1mesec pr njih, ampak precej več :evil: ) In ona mi gre tam prbijat ene take. Pol ko sta se ona dva skor skregala pa se zasmeji z tistim coprniškim smehom in use kao : Joke ej, joke! Pol ji pa je še moj prbiu: Jao ta tvoj smeh.. ubija :P

OMG :eek: ...ti maš pa res zmaja za taščo :evil:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Ah ja... komi nečakam , da jo ponovno vidim :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Jao,boga Renatka! Mt od mojga je pa kr u redu-z njo se loh pogovarjam o vseh stvareh, kr je zlo odprta.Tut mojga upraša-a sta spet seksala ceu dan.... Na žiuce mi gre edin, k pride u sobo pa začne težit, če bova kj jedla in pol se ji sploh ne da dopovedat, da sm lih od kosila pršla....sam se prežvi, ni panike. Na splošn sm zadovolna :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Od mojga lubita mami je pa ful uredu. Men je drgač še mal nerodn pred njegovimi starši pa čeprov sva že ful dolg skupi. Zmeri prej potrka predn vstop v sobo, to se mi zdi tok fajn k moji nimajo take olike. Pa tko čist skulirana, se vid da je še mlada(38) pa ve kako je to....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Meni je najbolj zabavno to, da ko pridem tja, ponavadi ni: "Zdravo, kako si?" ampak: "Zdravo, a boš kaj jedla? A bi to, a bi ono, a bi tretjo?" :lol: Al pa med vprašanjem "kako si" že dela nekaj za jest. Tašča vestno skrbi, da ne bom ob kakšno kilo. :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

---------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa kje ste našle tipe s takimi mamicamiii ?! :x Ehh.. Jz mam pa lubija še tolk fajnga, namest nje :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

---------------
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

~NIA~ napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Pa kje ste našle tipe s takimi mamicamiii ?! :x Ehh.. Jz mam pa lubija še tolk fajnga, namest nje :P

js nevem kje vi najdete take?! ne predstavlam si...js bi se čist odveč počutila.. pomojm..

Eh zakaj se bom zarad takga babjega šusa počutla odveč? Boli mene ej :D Čist flegma :P
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Js sem spomnem svoje biuše tašče... Je profesorca fizike in je učila na eni OŠ. In ko sem enkrat k njim domou pršla, je glih neke teste popravlala in ocenjevala in mi je rekla, nej ji pomagam, kao v smislu, da vidim če obvladaš :roll:

Pol je na srečo moj tip pršu in sva šla u sobo :P

Ta njegova mama je bla cela čudna. S tipom sva se spoznala za novo leto, nasledn dan me je že morau domou pelat, ker me je njegova mama hotla spoznat :?

Mislim, da ne rabim omenjat, da sva se hitr razšla :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Jao to bi mogla men dat teste iz fizike za popravlat, kr sm mela na gimnaziji v celem prvem letniku mnde eno 2, ostalo vse negativno :rofl: Tak antitalent za fiziko da bv, niti se mi je ne da učit kr me ne zanima :) Pa ne more ti s tem zamorit.. Mislim faaak. Učasih prav študiram kolk še bom pr moji skoz dala :roll:
Odgovori