Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

republiške ja :D
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

lol...okej, ker mi ni blo čist jasn :D Ja, tole bi pa znau bit problemčić :twisted: Sicer jst tega še nism delala...mam pa dinarčke pa vse pripravljeno...pa kr ni in ni časa, da bi se šla prijavit...pa volje do učenja tut ni :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

no!?!? a me razumeš še jutr mam pa u čet mal popone pol grem pa pisat pa še sama ne vem kje se me glava drži pol nej se pa zberem pred knjigo?!!? :twisted:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

ma no, sej bo :) boš vidla...bom jst pestke držala...in bojo kr vse pike :D prisli se mau jutr pregledat stvar pa u četrtek mau...pa bo no ... :cool:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

jooooooooj dej prosm ja, mi bo še prou pršlo..upam da mi res rata ker se mi že blede od tega .. ja vsaj vse pike če bne to saj 12 jh smem..šit.. :!:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

*ange|* napisal/-a:Lol....hahaha...križišča? semaforji? :lol: tega je bol malo pri nas no... v bistvu recimo, da mamo bol na izi križišča...no ja, zdj je mal bol zajebano, ker taglavn most renovirajo in mamo obvoznico...torej moraš it še po večjih vaseh, da prideš do cilja :D

Jst sm tud hotla it u črnomlju delat k je bl mal teh križišč pa to :) Drugač pa ja tista obvoznca k je zdej je čist zgrešena :D Aja pa da ne bom čist OT...jst mam pa res supr inštruktorja..ene par let je starejši od mene in se ful dobr razumeva pa se skos kej pogovarjava tko da hitr čs mine.Mene je tud ful strah teh republiških k prou vem da nom nardila :(
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

mene drug mesec čaka vožnja :? brrrr me je že strah :(
to infinity and beyond!
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Zdaj je minilo točno leto in 4 mesece odkar sem naredila izpit za avto.Še zdaj se spomnem moje izpitne vožnje.Ti znam povedat točno pot,ki sem jo prevozila.
Sem imela pa res best inštruktorja.Je mlad in zelo lušen :love:
Vem,da sem se dobila z njim 15min pred izpitom,da sem se najprej malo segrela.V tistem času mi je vse razložil,da kako mi bo pomagal.Povedal mi je tudi,da katerega člana komesije bom imela po njegovem in da če bom imela njega me bo "drkal po mestu".In res sem imela točno njega, :wink:
Med izpitom je imel inštruktor kemični svinčnik v rokah in z njim mi je pomagal.S kemikom mi je kazal levo,desno,žmigauce.Pol z rokami,pospeši,bolj počasi,bremzaj,ustavi.Včasih sem ga poškilila.Sem bila pa na izpitu ful sigurna vase in zato sem naredila.Vozila sem odlično.
Samo en nasvet za tiste,ki vas čaka izpit za avto.
Nič straha in mirno nogo, :gut:
Zadnjič spremenil padalo, dne 28. Jul. 2006 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

Tole, ko inštruktorji med izpitno vožnjo namigujejo, je pa zgleda splošno razširjeno.
Tudi moj je to delal, ampak mi ni nič rekel in sem bila kar malo presenečena, ko sem opazla njegove znake :D (sem jih pa takoj dešifrirala). Pa bala sem se, da bo un, ko zadaj sedi, kaj opazil, samo ni :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Danes je pa 2 leti odkar imam izpit za avto in v teh dveh letih sem naredila full velik kilometrov...samo v enem letu odkar imam svoj avto sme naredila 22000km :D

Tako, da mladi voznik nisem več :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Jst vozm corso in mi je super ker je dost majhna...
Mam pa v tork republiške in se še nisem začela učit :? in prov vem da ne bom nardila ker nikol ne vem za tiste znake s priklopniki kter kej pomen pa vsa tista pravila o zmanjšani vidlivosti pa megli pa nevem čemu... :cry: :wall:
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js mam pa izpit zdj 5 mescou in morm rečt, da sm mela pr opraulanju izpita res srečo in očitn tut talent. Vse sm nrdila u prvo, mela sm 31 ur, vozila pa pr Avtotrade-u. Inštruktor je biu po svoje zanimiu, fajn mi je biu, k sva se dost zejbavala tko da mi je blo na konc kr skor tragičn, k sm nrdila izpit. :P
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

~NIA~ napisal/-a:men je reku fotr da najprej bova šla midva vozt avto da mu nam tm nabijala cene u 3pm :)
moj bratranc se je nauču vozt jugota pr 8ih letih in ko je lansk let delu ispit je obvladav v nulo.. mu je reku un da je minimum 20ur, čeprov bi mu kr že dau ispit..
in zdj morm še js se it učit privatno ;) sej sm že vozila parkrat.. :) maximalno 90km/h po črnomlju..brez ispita.. adrenalin do konca :D

Hehe NIA a ti tud po črnomlju? :D Jst sm tud enkrat in je blo čist hudo :) Drugač pa ja jst sm tud večkrat probala vozt avto predn sm začela izpit delat..čeprov eni pravjo da to kao ful ni dobr,ker se lahko narobe navadiš ni men nč škodoval.Dons sm dobila pole za tist glavn cpp...in zdej sm še bl prepričana da ne bom nardila :evil:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

punchka napisal/-a:mene drug mesec čaka vožnja :? brrrr me je že strah :(

o hudo, a že vozt začneš :D :D pismo ste eni pridni.. Jz bom vrjetn začela decembra...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

¤MiSsY¤ napisal/-a:
punchka napisal/-a:mene drug mesec čaka vožnja :? brrrr me je že strah :(

o hudo, a že vozt začneš :D :D pismo ste eni pridni.. Jz bom vrjetn začela decembra...

kaj pridni, mi smo že stari :D
Zaklenjeno