Izpit za avto
lol...okej, ker mi ni blo čist jasn
Ja, tole bi pa znau bit problemčić
Sicer jst tega še nism delala...mam pa dinarčke pa vse pripravljeno...pa kr ni in ni časa, da bi se šla prijavit...pa volje do učenja tut ni 

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Komunikatorka
*ange|* napisal/-a:Lol....hahaha...križišča? semaforji?tega je bol malo pri nas no... v bistvu recimo, da mamo bol na izi križišča...no ja, zdj je mal bol zajebano, ker taglavn most renovirajo in mamo obvoznico...torej moraš it še po večjih vaseh, da prideš do cilja
Jst sm tud hotla it u črnomlju delat k je bl mal teh križišč pa to

Zdaj je minilo točno leto in 4 mesece odkar sem naredila izpit za avto.Še zdaj se spomnem moje izpitne vožnje.Ti znam povedat točno pot,ki sem jo prevozila.
Sem imela pa res best inštruktorja.Je mlad in zelo lušen
Vem,da sem se dobila z njim 15min pred izpitom,da sem se najprej malo segrela.V tistem času mi je vse razložil,da kako mi bo pomagal.Povedal mi je tudi,da katerega člana komesije bom imela po njegovem in da če bom imela njega me bo "drkal po mestu".In res sem imela točno njega,
Med izpitom je imel inštruktor kemični svinčnik v rokah in z njim mi je pomagal.S kemikom mi je kazal levo,desno,žmigauce.Pol z rokami,pospeši,bolj počasi,bremzaj,ustavi.Včasih sem ga poškilila.Sem bila pa na izpitu ful sigurna vase in zato sem naredila.Vozila sem odlično.
Samo en nasvet za tiste,ki vas čaka izpit za avto.
Nič straha in mirno nogo,
Sem imela pa res best inštruktorja.Je mlad in zelo lušen

Vem,da sem se dobila z njim 15min pred izpitom,da sem se najprej malo segrela.V tistem času mi je vse razložil,da kako mi bo pomagal.Povedal mi je tudi,da katerega člana komesije bom imela po njegovem in da če bom imela njega me bo "drkal po mestu".In res sem imela točno njega,

Med izpitom je imel inštruktor kemični svinčnik v rokah in z njim mi je pomagal.S kemikom mi je kazal levo,desno,žmigauce.Pol z rokami,pospeši,bolj počasi,bremzaj,ustavi.Včasih sem ga poškilila.Sem bila pa na izpitu ful sigurna vase in zato sem naredila.Vozila sem odlično.
Samo en nasvet za tiste,ki vas čaka izpit za avto.
Nič straha in mirno nogo,

Zadnjič spremenil padalo, dne 28. Jul. 2006 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Danes je pa 2 leti odkar imam izpit za avto in v teh dveh letih sem naredila full velik kilometrov...samo v enem letu odkar imam svoj avto sme naredila 22000km
Tako, da mladi voznik nisem več

Tako, da mladi voznik nisem več

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jst vozm corso in mi je super ker je dost majhna...
Mam pa v tork republiške in se še nisem začela učit
in prov vem da ne bom nardila ker nikol ne vem za tiste znake s priklopniki kter kej pomen pa vsa tista pravila o zmanjšani vidlivosti pa megli pa nevem čemu...

Mam pa v tork republiške in se še nisem začela učit

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Js mam pa izpit zdj 5 mescou in morm rečt, da sm mela pr opraulanju izpita res srečo in očitn tut talent. Vse sm nrdila u prvo, mela sm 31 ur, vozila pa pr Avtotrade-u. Inštruktor je biu po svoje zanimiu, fajn mi je biu, k sva se dost zejbavala tko da mi je blo na konc kr skor tragičn, k sm nrdila izpit. 

-
- Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:men je reku fotr da najprej bova šla midva vozt avto da mu nam tm nabijala cene u 3pm![]()
moj bratranc se je nauču vozt jugota pr 8ih letih in ko je lansk let delu ispit je obvladav v nulo.. mu je reku un da je minimum 20ur, čeprov bi mu kr že dau ispit..
in zdj morm še js se it učit privatnosej sm že vozila parkrat..
maximalno 90km/h po črnomlju..brez ispita.. adrenalin do konca
Hehe NIA a ti tud po črnomlju?

- **SiMoN@**
- Kofetarica