pač je rekla d je ful doro, tunizijci obožujejo bele ženske in jih povsod ogovorijo in d so čist drgačni tipi k tle...baje tud ful dobri

odstekana napisal/-a:dejteee nooo...povejte mi za kako diskoteko!!!![]()
js sm slisala,da so-mannhatn,calypso,latino club,..pa se ena k se ne spomnem. sam se bojim da je to na celini. no,ma sm pa zihr da neki jih je tud na djerbi neki..dve kr tko open air in baje da je hudo!!!
shiry napisal/-a:Ta tedne potujeva v Tunizijo preko Ilirike. Rekli so, da mi vse papirje pošljejo po pošti, kar tudi so. Danes sem prejela njihovo pošto in v kuverti je bilo samo obvestilo o odhodu, časi letov itd. Nimam pa nobenega voucherja za hotel ali kaj podobnega. Ok glede leta mi je jasno, da vse uredim na letališču, glede hotela pa![]()
ulsika napisal/-a:shiry napisal/-a:Ta tedne potujeva v Tunizijo preko Ilirike. Rekli so, da mi vse papirje pošljejo po pošti, kar tudi so. Danes sem prejela njihovo pošto in v kuverti je bilo samo obvestilo o odhodu, časi letov itd. Nimam pa nobenega voucherja za hotel ali kaj podobnega. Ok glede leta mi je jasno, da vse uredim na letališču, glede hotela pa![]()
Mi smo šli sicer preko kompasa, pa smo v njihovi poslovalnici na letališčudobili vse tudi za hotel....zdaj nevem kako je preko ilirike samo pomoje da tam dobiš!
shiry napisal/-a:Ja sej sm pa so ugotovila, da mi enga lista niso poslali na katerem to pišeKoliko ste pa za določene stvari v Tuniziji odšteli? Npr. za kamelo jahat?