puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?
Pogovor

puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?

Jochie napisal/-a:jaz pa necesa ne razumem...z nekom prezivljas prosti cas, mu zaupas osebne stvari, se spoznavas z njim, mogoce tudi imas fizicne kontakte, itd, itd, hkrati pa se ga ne upas vprasat, kaksen je vajin status?
čez čas bo že naneslo tak, da boš prepričana, da sta skup (te bo komu prestavo kot punco, govoril o tebi kot o punci, itd.) jaz sem dobla res občutek, da sma par po kakem mescu, mogoče še malo pozneje, ko sma se pogovarjala o najinem prvem poljubu. ali pa mogoče, ko sma se nekaj pogovarjala pa me je omeno kot njegovo punco. uradno pa štejema, da hodima od prvega :knuddel:, čeprav jaz takrat niti približno še nisem mela občutka da sma par. meni niti na misel ni prišlo, da bi "težila" na čem sma al pa da naj me predstavi doma. 
puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno

Jochie napisal/-a:Miteq, padel si na izpitu! nikoli ne sprasuj zensk, ce so (bi bile) tvoje!
moras jih vprasati, oz. postaviti trditev oz. dejstvo: " si moja,moja, VEŠ?
Se pravi, da jo moraš vprašati, če ona ve, da je sedaj tvoja lastnina!![]()
![]()

miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Medtem ko se nekje sprehajaš... "[vstavi ime], si moja,a ne da si? A NE???"![]()
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
Nihče verjetno ne mara "podpisat pogodbe", da se ve s kom si skupaj.

puma napisal/-a:miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Medtem ko se nekje sprehajaš... "[vstavi ime], si moja,a ne da si? A NE???"![]()
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
Nihče verjetno ne mara "podpisat pogodbe", da se ve s kom si skupaj.
heh, da mi izjavi nekaj v stilu si moja, a ne da si?
... kot prvo nikol ne bi uganila, da s tem misli na 'resno' zvezo
... kot drugo, bi si mislila: aha, pa smo spet pri posesivnosti
... kot tretje, ga ne bi jemala resno s tako izjavo
in verjetno bi potem na forumu spraševala, kako naj vem ali sva resen par