puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?
Pogovor

puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?
Jochie napisal/-a:jaz pa necesa ne razumem...z nekom prezivljas prosti cas, mu zaupas osebne stvari, se spoznavas z njim, mogoce tudi imas fizicne kontakte, itd, itd, hkrati pa se ga ne upas vprasat, kaksen je vajin status?
puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Jochie napisal/-a:Miteq, padel si na izpitu! nikoli ne sprasuj zensk, ce so (bi bile) tvoje!
moras jih vprasati, oz. postaviti trditev oz. dejstvo: " si moja,moja, VEŠ?
Se pravi, da jo moraš vprašati, če ona ve, da je sedaj tvoja lastnina!![]()
![]()
miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Medtem ko se nekje sprehajaš... "[vstavi ime], si moja,a ne da si? A NE???"![]()
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
Nihče verjetno ne mara "podpisat pogodbe", da se ve s kom si skupaj.
puma napisal/-a:miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Medtem ko se nekje sprehajaš... "[vstavi ime], si moja,a ne da si? A NE???"![]()
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
Nihče verjetno ne mara "podpisat pogodbe", da se ve s kom si skupaj.
heh, da mi izjavi nekaj v stilu si moja, a ne da si?
... kot prvo nikol ne bi uganila, da s tem misli na 'resno' zvezo
... kot drugo, bi si mislila: aha, pa smo spet pri posesivnosti
... kot tretje, ga ne bi jemala resno s tako izjavo
in verjetno bi potem na forumu spraševala, kako naj vem ali sva resen par