Danes sem bila na ricu. Ma jst nemorem verjet kaj tam delajo... lih tko kt da dajo točke brezveze....kt se jim zdi. Kolk se mnenja razlikujejo od dveh ocenjevalceu!!! sociologija...no comment...jst nevem, če sm 2 vprašanja imela vsaj podobno točkovana! En ocenjevalec mi da 3 točke, drug pa 0,5. EN da vse točke, drug nič. Pri prvem eseju sm sicer imela enako točk pri obeh ocenjevalcih, medtem ko pri drugem se je za 4 točke razlikovalo. Najbol smešno je, da sm skor dobesedno isto odgovorila na vprašanje kot je bilo v navodilih za ocenjevalca...pa mi je en dau 0 točk, drug pa kr obe. Ne morem verjet.
Da ne govorim o tem, da se je vsota točk pri eseju (slovenščina) razlikovala pri ocenjevalcih za 8 točk!!!! 8! to je ena cela ocenja. Ja. En mi je dau 2 en pa 3. En mi je dau vsebino 9 en pa 4 točke. JAJCA! Ni šans, da se tko lohk razlikuje. Ne bi o tem, da mi 2 točki sploh šteli niso. Da ne govorim o tem kako so ocenjevali tisto pritožbo al kaj je že bila ...pri slovenščini na koncu. A veste kaj bi mogli vključit...tisto, ko smo meli o tem kako so nekej zgradili preblizu naselja bla bla... vključit bi mogli kje in kdaj smo se vaščani dobili in imeli sestanek o tem... mislim...kje je pa to pisalo...lajk...NIKJER!
Aja...in tista gospodična tam mi je lepo povedla...da imam samo 1 dan...točno en dan...da podam ugovor... torej...jutr je zadnji dan...oh gawd.