Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
**SiMoN@** napisal/-a:bouhica napisal/-a:Ja kak si pa ti razlagaš to, da je za novo povedala, kak jo je njen Mitja razočaru in še pol kasneje kak sta spet skup? Ne vem no. Kolk jih je to naredlo, da so spregovorile o takih stvareh za rumeni časopis?
Sicer pa misli si kar hočeš. Js si pa pač mislim svoje. Eni enostavno rabjo, da se SKOZ o njih govori tudi o privatnih zadevah.
bolhica sej veš kako je po tanovem na tem forumu..zadni prideš več veljaš, tko da bomo mogl tastari kr tih bt!
Ah jej. Sej vem da sem že stara

Drugač sem pa bouhica, bolhica je ena druga

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- **SiMoN@**
- Kofetarica
tu mač prevelike in grde oblike..sploh mi niso všeč in sploh ji ne pašejo..joške res zgledajo kot dve bombe in je ful grdo...sploh ne pride do lepga izraza, ampak zgleda res kr neki...
če so umetne joške, in tud če so velike morjo lepo zgledat..recimo pamela in ostale ma jo ful lepe joškice, a špela mi jih pa res nima
pomoje je mal pretiravala, sploh glede na njeno postavo so res prevelike... 
če so umetne joške, in tud če so velike morjo lepo zgledat..recimo pamela in ostale ma jo ful lepe joškice, a špela mi jih pa res nima

Lastovica napisal/-a:Sam glede na njene pozerske poze jaz mislim, da je bilo tole slikanje vnaprej dogovorjeno.
Meni se tudi tako zdi, ja.