Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
uršy napisal/-a:Predvsem se vid, da je to vse zmenen in ni to posnel nben papraco.....mislm prou vid se, da pozira ........ drgač je pa men ona luštkana itak, sam joške ma pa res mal prevelke
ma ja no res jih bo raznesl kokr ste že rekle... jezus no...
pa res se vid da pozira, sploh k je ostala v kratkih hlačah, katere je mela potegnjene tok gor, da se ne vid una guba od špehca ko se usede. kir joke no.
me zanima kok so ji plačal. pomojm se ni zastonj nastavla. no ja, itak naumo nikol izvedl.
ona pa lepo uživa v grčiji tok časa, da se tole poleže - itak bo sam en tedn aktualno
Ja halo? A ti bi šla delat "kao paparaci" fotke z uštimano frizuro?????itak da ne,če bi blo aštiman bi mogla bit ona še bolj bedna,kao frizura kr ena in bi s tem "dokazal" da so jo ujel..dejte mal razmišljat..drugač pa ji tega pomoje ni treba,ker je bla v zadnjih mesecih POVSOD od nove do novic mal manj kot v Lordu haha
Ja kak si pa ti razlagaš to, da je za novo povedala, kak jo je njen Mitja razočaru in še pol kasneje kak sta spet skup? Ne vem no. Kolk jih je to naredlo, da so spregovorile o takih stvareh za rumeni časopis?
Sicer pa misli si kar hočeš. Js si pa pač mislim svoje. Eni enostavno rabjo, da se SKOZ o njih govori tudi o privatnih zadevah.
Sicer pa misli si kar hočeš. Js si pa pač mislim svoje. Eni enostavno rabjo, da se SKOZ o njih govori tudi o privatnih zadevah.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
- Kofetarica
- **SiMoN@**
- Kofetarica
bouhica napisal/-a:Ja kak si pa ti razlagaš to, da je za novo povedala, kak jo je njen Mitja razočaru in še pol kasneje kak sta spet skup? Ne vem no. Kolk jih je to naredlo, da so spregovorile o takih stvareh za rumeni časopis?
bolhica sej veš kako je po tanovem na tem forumu..zadni prideš več veljaš, tko da bomo mogl tastari kr tih bt!

-
- Komunikatorka
Jaz tudi pravim, da je vse lepo našimala in potem jo je slučajno ujel paparac, tak kot vse te naše "estradnice" in ostale "popularne" osebnosti. Tako kot Mišo Margan (Sanjska ženska 1), ko se je sprehajala z novim fantom...Mislim, takih slik nikoli ne posname paparac. ampak sta se lepo nastavila.
Je, čemveč se govori o njih, bolj dolgo so zanimivi. Saj smo me tudi že 82 strani naštepale.
Je, čemveč se govori o njih, bolj dolgo so zanimivi. Saj smo me tudi že 82 strani naštepale.