Matura je res stresna samo vsak se po svoje odzove na to, eni se dudlajo cele dneve in noči spet drugi pa po liniji najmanjšega odpora.
Sama sem se vsela za mizo en dan predn smo pisali in se neki silila z branjem pa (na žalost) ne preveč uspešno... resnica je taka, da niti pri enem predmetu nism prišla enkrat čez, ne za ustne ne pisne.

Vrjemte punce moje, tudi sama bi raje vidla da bi vsaj enkrat šla čez pa čeprav je to že za mano - živčki so preveč trpeli ko sm čakala na rezultate.
Tudi mene je angleščina rešla (5+3) - hvala špori
Drugače sm pa nardila tako: slo 3+1 (hja, nikoli baš moj priljubljen predmet), mat 4, zgo 3 (tle je bil problem, na koncu z živci k sm se včasih že kar bala če bom sploh nardila... prvo polo sm iz glave rešla, kulk pač vem o tem - moja najljubša tema, drugo pa večinoma iz virov pa po logiki kr je nism niti enkrat prebrala

- vglavnem, več sreče ko pameti

) ter psiho 4; skupaj je to 23 točk kar je za moj vloženi "trud" že kar preveč, vendar se ne pritožujem
Pred sm dobila polo v roke je bilo malo panike ampak sm se nekako zbrala... za dve lahko skoraj večino pol rešiš z malo splošne razgledanosti, če se pa še spomneš kaj od ur pa malo logično sklepaš je pa že (skor) tri

samo če začneš paničarit se zna pa slabo končat...
je pa res, da je odvisno tudi od šole in profesorjev ki so te učili... naša šola je imela precej dobre rezultate