Likalniki za lase
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Za tiste k mate Remington S 2002, a vam zmeri svet rdeča lučka? Men je to tko čudn, lohk bi bla zelena al kva je to
Pa še to: Če slučajn gre kaj narobe z likalnikom... Ko sm ga kupla, nisem razmišljala o tem, pol sm pa vidla garancijski list, ko sm pršla domov, in tam piše datum prodaje, prodajalna, žig in podpis prodajalca - in vse to mam jaz neizpolnjeno. Mam pa račun, če bi šlo kaj falit - a je to dovolj??

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Jupiii ;] Moje divje laseke, ki so zle že tud mal čz ramena, sm od frizerke en posebn likalnik ukroti....pa sploh ne škodi lasekom....tak da sm ga kr pr njej naročila, 25 čukov, že kak let me lika z njem p so moji laseki še vedn taki močni pa zdravi kt so vedn bli (mal premočni, sam pustimo to =>)....ah ja zei sm pa hepi ;]
*chiky* napisal/-a:...pa sploh ne škodi lasekom....
eemm... definitivno škodi lasem.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
jaz si likam lase že 4 leta in nimam nič uničenih las. Enkrat na leto kupim nov likalnik seveda od GA.MA ker ima zame osebno najboljše likalnike. Ravno kar kupujem novega....starega prodajam, tako če ga katera rabi...
Prodam keramični likalnik za lase GA.MA Professional Iron. Nov je bil okoli 25.000 sit pred letom dni. Prodajam za 15.000 sit. Likalnik dela odlično, kot takrat ko je bil nov.
Ni tak kot tisti ki jih kupite v navadnih trgovinah...ta lase ne uniči.
Več informacij na mail.
Prodam keramični likalnik za lase GA.MA Professional Iron. Nov je bil okoli 25.000 sit pred letom dni. Prodajam za 15.000 sit. Likalnik dela odlično, kot takrat ko je bil nov.
Ni tak kot tisti ki jih kupite v navadnih trgovinah...ta lase ne uniči.
Več informacij na mail.
Zadnjič spremenil mala_anny, dne 25. Jul. 2006 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
kaj pa po umivanju ko si lases posušiš - kaksne mas pa takrat? jst mam takrat džunglo na glavi - kot da bi se s petardo česala
Isto imam skondrane pa ful močne lase, pa se zelo goste (hvala bogu da mi jih frizerka na vsake toliko casa razredci). Ne vem no, ampak jst po tem ko si glavo umijem in si lase posusim, dejansko vidm kok mam lase unicene, ker se spomnem kaksne so bile prej
oooo se neki da vas vprasam: vsi vemo da je zdej ko je poletje ful tezko imet ravne lase (vlaga
) no in me zanima ce katera ve za kaksne dober lak za lase - tak ki ne sprime las - sej vem da so same reklame o tem samo me zanimajo osebne izkusnje. Imam zdej od Schwarzkopfa enga pa morem rect da mi zlikani lasje dalj kr drzijo ko si jih malo polakiram 

oooo se neki da vas vprasam: vsi vemo da je zdej ko je poletje ful tezko imet ravne lase (vlaga

Če si lase barvaš in likaš, potem lasje potrebujejo posebno nego. Jaz uporabljam šampon za barvane lase (Dove-vijolična škatla) in masko (balzam) za suhe, poškodovane lase. In ko si jih umijem (jst se ne fenam) imam potem mehke laske in naravne kodrčke. Mi ne zgledajo uničeni. Mam prijatlco frizerko in mi je reklada mam ful zdrave lase, da je res zelo pomembno katere šampone in katere balzame ali maske za lase uporabljaš in seveda visoka kakovost likalnika za lase. 

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana