Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

sestrca je zanč kupila res dobr likalnik....se segreje v 2 minutah tudi do 200'C.....in je ful kvaliteten. Je bil pa itak tudi ful drag.....sam se splača. Jest sm si ga pa kupila pred pol leta enga bolj pocen pa morm najprej 15 min čakat, da se sploh ogreje....
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a btusar »

Za tiste k mate Remington S 2002, a vam zmeri svet rdeča lučka? Men je to tko čudn, lohk bi bla zelena al kva je to :roll: Pa še to: Če slučajn gre kaj narobe z likalnikom... Ko sm ga kupla, nisem razmišljala o tem, pol sm pa vidla garancijski list, ko sm pršla domov, in tam piše datum prodaje, prodajalna, žig in podpis prodajalca - in vse to mam jaz neizpolnjeno. Mam pa račun, če bi šlo kaj falit - a je to dovolj??
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Ni nujno da ti izpolnijo garancijski list, ampak moraš met v tem primeru obvezno račun in oboje predložit ko neseš nazaj.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ja tista oranžna lučka sveti zmerej, ko je likalnik prižgan... kar se pa garancije tiče je pa čist dovolj, če imaš samo račun s sabo, ko ga neseš na servis...
The secret of success is consistency of purpose.
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Jupiii ;] Moje divje laseke, ki so zle že tud mal čz ramena, sm od frizerke en posebn likalnik ukroti....pa sploh ne škodi lasekom....tak da sm ga kr pr njej naročila, 25 čukov, že kak let me lika z njem p so moji laseki še vedn taki močni pa zdravi kt so vedn bli (mal premočni, sam pustimo to =>)....ah ja zei sm pa hepi ;]
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

*chiky* napisal/-a:...pa sploh ne škodi lasekom....

eemm... definitivno škodi lasem. :D lahko malo manj, ali pa malo več. škodi pa! vsi likalniki škodijo, ker delajo na osnovi toplote. toplota pa škoduje lasem.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

tocno tako..... ker likalnik si pa narocila,ce lahko vprasam? :)
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

jutri dobim svoj sleek&curl nazaj ;D . končno!
čeprav se mi zdi, da so se mi lasje v teh treh tednih, ko nisem uporabljala ravnalca malce poboljšali. :? a je to mogoče?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
mala_anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala_anny »

jaz si likam lase že 4 leta in nimam nič uničenih las. Enkrat na leto kupim nov likalnik seveda od GA.MA ker ima zame osebno najboljše likalnike. Ravno kar kupujem novega....starega prodajam, tako če ga katera rabi...
Prodam keramični likalnik za lase GA.MA Professional Iron. Nov je bil okoli 25.000 sit pred letom dni. Prodajam za 15.000 sit. Likalnik dela odlično, kot takrat ko je bil nov.
Ni tak kot tisti ki jih kupite v navadnih trgovinah...ta lase ne uniči.
Več informacij na mail.
Zadnjič spremenil mala_anny, dne 25. Jul. 2006 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

mala_anny napisal/-a:ta lase ne uniči temveč jih neguje.

Neguje? Ok, vrjamm, da je bolsi k navadni likalniki (tisti, k se jih da kupt u trgovini), sam dvomm pa, da je neki k deluje pr tok visoki temperaturi dobr za lase. Mogoce je bols za lase kt drugi likalniki, sam ne mors pa rect da jih neguje :?
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Se opravičujem, če ni primerno vprašanje za sem
ampak me zanima če ima kera kej pametnga za kodre delat?
mala_anny
Sramežljivka
Sramežljivka

ja po likanju imam zelo sijoče lase. Izgledajo veliko bolj zdravo in so zelo mehki, gladki in tanki na otip. Moram rečt da imam naravne skodrane in zelo goste lase. Zato mislim da jih na nek način neguje, njihovo lepoto poudari :razz:
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

kaj pa po umivanju ko si lases posušiš - kaksne mas pa takrat? jst mam takrat džunglo na glavi - kot da bi se s petardo česala :D Isto imam skondrane pa ful močne lase, pa se zelo goste (hvala bogu da mi jih frizerka na vsake toliko casa razredci). Ne vem no, ampak jst po tem ko si glavo umijem in si lase posusim, dejansko vidm kok mam lase unicene, ker se spomnem kaksne so bile prej :(

oooo se neki da vas vprasam: vsi vemo da je zdej ko je poletje ful tezko imet ravne lase (vlaga :evil: ) no in me zanima ce katera ve za kaksne dober lak za lase - tak ki ne sprime las - sej vem da so same reklame o tem samo me zanimajo osebne izkusnje. Imam zdej od Schwarzkopfa enga pa morem rect da mi zlikani lasje dalj kr drzijo ko si jih malo polakiram :)
mala_anny
Sramežljivka
Sramežljivka

Če si lase barvaš in likaš, potem lasje potrebujejo posebno nego. Jaz uporabljam šampon za barvane lase (Dove-vijolična škatla) in masko (balzam) za suhe, poškodovane lase. In ko si jih umijem (jst se ne fenam) imam potem mehke laske in naravne kodrčke. Mi ne zgledajo uničeni. Mam prijatlco frizerko in mi je reklada mam ful zdrave lase, da je res zelo pomembno katere šampone in katere balzame ali maske za lase uporabljaš in seveda visoka kakovost likalnika za lase. :lol:
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ja no, lepe lase mas pol zato, k uporablas sampon pa masko za lase, ne pa zato k uporablas likalnik. Ce bi uporablala likalnik pa pr umivanju sam sampon, pa ne bi bli tok lepi :wink:
Odgovori