Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

darci napisal/-a:Jaz nisem imela nobenih večjih težav, ko sem prenehala jemat tablete. Ker sem jemala diane 35, ki so mi čistle kožo sem dobila spet malo več mozoljev ampak to sem pričakovala.
Meni je bil mogoče problem, ker ko nehaš jemat tablete munstruacije niso več tako točne in malo so močnejše.

so te diane kaj bolj močne tabletke? vsebujejo več hormona? ker bi bilo dobro da bi imela lepo kožo..sedaj jemlem logest
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

mackica napisal/-a:Moja frendica jemlje Yarino, ker je po prejsnjih tabletkah imela depresije, glavobole in bolece menstruacije. Pravi, da so Yarina njej zakon in da rajsi placa 2000SIT mesecno, kot pa da bi spet bila cela zalostna in boga, plus je pa shujsala in nima niti enga mozoljcka vec. Jst mam Logest, zdej 2.tablico, pa sem se zredila tok da so ze drugi zacel opazat. Pri prvi tablici sem imela grozno depresijo, non stop sem neki jokala, nic mi ni blo prav in sem sama sebi sla na zivce. Jemala jih bom zdej, kolikor jih se imam do naslednjega recepta, potem bom pa videla, upam da se mi bo izboljsalo. :)

LP

pomoje so tvoji problemi bolj psihološki kot pa zarad tabletk. :roll:
da dobiš depresijo zarad tabletk...ta je pa res mal bosa.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

~NIA~ napisal/-a:a je možno da bom dobila menstruacijo en dan kasneje kot ponavad (dons nej bi jo dobila ampak je še ni?!) jemlem logest
:roll:

jaz sem nekaj cajta dobivala vsak 3. dan, zej se mi je prestavilo da jo dobim vsak 4. dan po prenehanju jemanja tabletk...tak da don*t worry :)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Starlet napisal/-a:jst mislm zdej začet tablete jemat....pa me zanima če ti ginekologinja pove kere morš jemat al si jih loh sama zbereš...k jst bi najrajš yarino ker se po njih baje ne zrediš....a te je trea plačvat???
hvala

jz sm začela z yarino jem šele prvo škatlco, shujšala sm res mal, pa prebava se mi je uredila, pa ful bol čisto kožo mam. tko da jz priporočam yarino.
res pa je da ni nujno da bojo teb ustrezale, pač odvisno kako jih bo tvoj organizem sprejeu.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

meni so diane precej izboljšale kožo. prej sem mela skos kake mozoljčke, ful me je motilo, zdej pa nobenega več. tudi se nisem kej dosti zredila, eni 2 kili.

pa joški so mi ful zrastli... (kar NI ok,ker sem morala vse modrce in kopalke na novo kupit...)
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

Vem, da ste se o tem že pogovarjale, ampak zdaj trenutno tega ne najdem. Me pa zanima, če je imela katera kakšne težave oz. če je bila menstruacija res močnejša od ostalih, ko si je prestavila menstruacijo s tabletkami. Pa tudi, a je potem vedno tako močna, ali samo tistikrat?
Hvala za odgovore.
LP
Fight for your right!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

mikena77... jz s tem nism mela problemov... mela sm pa logest tabletke... in če sm pač prestavla datum menstruacije, sm mela normalno oz. tako krvavitev kot ponavad..
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

jst mam tud logest.. upam, da tud ne bo nobenih problemov!!
pa še neki, a si jih pol jemala ceu tedn, al sam par dni, npr. da nisi na morju glih dobila. če vaš kaj mislim uprašat..
Fight for your right!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ja ja, vem kaj mislš :)
jemala sm jih tok, kokr se mi je zdel... učas cel mesc, učas sam kšn dan... kokr me je prjel...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

mikena77 napisal/-a:jst mam tud logest.. upam, da tud ne bo nobenih problemov!!
pa še neki, a si jih pol jemala ceu tedn, al sam par dni, npr. da nisi na morju glih dobila. če vaš kaj mislim uprašat..

Meni se vedno, če si za več časa prestavljam menstruacijo (1 teden ali več) zgodi da jo preprosto dobim oziroma začnem kar krvavet tudi če še jemljem KT. Sem šla zadnjič k ginekologu in mu to omenla pa je rekel da tak pač je in da enim drži enim pa pač ne. Je pa zelo neprijetno ko misliš da ne nič pol te pa kar preseneti...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mikena77 napisal/-a:ok, res hvala, ker si mi to obrazložla!! :bussi:

ah ni panike spljoh... ti kr praš... rada povem, kar sm tud sama dožvela... če s tem komu pomagam, pa še bolš :bussi:
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

***Ally*** napisal/-a:
mikena77 napisal/-a:jst mam tud logest.. upam, da tud ne bo nobenih problemov!!

Meni se vedno, če si za več časa prestavljam menstruacijo (1 teden ali več) zgodi da jo preprosto dobim oziroma začnem kar krvavet tudi če še jemljem KT. Sem šla zadnjič k ginekologu in mu to omenla pa je rekel da tak pač je in da enim drži enim pa pač ne. Je pa zelo neprijetno ko misliš da ne nič pol te pa kar preseneti...

Jaz pa lah dve skatli naenkrat pojem, pa je nikol vmes ne dobim. Ocitno mam ful sreco in nikol nisem mela problemov, da bi bila bolana ce pac nisem hotla in sem se naprej jedla KT.

A katera ve, kolikokrat si lahko privoscis to, da brez premora pojes dve skatli naenkrat?? A je to kaj skodljivo in se dela res v izjemnih primerih, al lah to veckrat na leto naredis?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

lastovica, jz sm to skor usak drug mesc delala pa ni blo nč narobe.... pomoje je odvisn, kk to tvoj organizem sprejme
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

oh, jaz pa mislim da naj bi to bila bolj izjema. ne vem no. če si že res kdaj moram prestavit menzo, jih raje manj pojem. se mi zdi da sem zadnji teden jemanja že tako napihjena, da ne vem, kako bi jih še kr naprej jedla.
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

lani poleti sem si prestavla menzo za en tedn (tabletke logest), torej mi jih je v škatlici ostalo še za 2 tedna...letos bi si zaradi morja prestavila menzo, pa me zanima ali lahko jem tabletke iz tablice, iz katere sem že lani porabila teh 7 tabletk :?:
Zaklenjeno