mi tudi jaz spadam med tiste, ki se rade "derejo" ali pa kričijo, cvilijo, stokajo... pač hočem dat to iz sebe kar čutim, zato pa ni čudno, da sem tako glasna, da mi dragi mora včasih tudi usta dol držat
Na začetku sem bla čist tiha, zdej pa se mi večkrat glasilke mal bol sprostijo pa še moj me pr tem spodbuja, ampak sam je pa čist tih.
Je pa problem, k živiva pr mojih starših, pol je pa problem, k se morm zadržat, pa je to včasih mal težko, ker je nasprot moje sobe glih wc, pol gre pa ker na wc k glih kermu od naja prhaja. Sam upam, da bo zdej bolš, k greva na svoje. Mi je pa ful všeč tist vzdi, k mojmu pride, sam kaj k je pa to na konc.
jaz mislim da tudi jaz spadam med ta glasne...sploh pa ko mi prihaja, se mi zdi da ce bi takrat morala biti cisto tiho, da bi zadrzala v sebi en velik del energije...ceprav sva se s tipom pogovarjala in pravi da se v bistvu povecini posini kaj je napravljanje pri zenski, saj izpade prevec kricece.ampak pravi da ce zacutis da je to iz uzitka, zna bit ful dobro, je pa tud res da spet odvisno,okusi so razlicni.treba jemat sex kot uzitek, se prepustit in izpade svetovno!
jaz sem bolj glasna, se mi zdi da je tud orgazem boljsi sam ni vedn enak, ce vem, da je v blizi kdo, ki ne sme slisat, se zadrzim. Al mi pa fant roka na uste da, ko mi pride
pr men je pa odvisn od situacije, če je treba sem lahko kot miška, če pa ne, pa mislim da sem kr glasna, sicer sebe niti tok ne slisim, kokr me moj dragi tko da bi natančno lahko samo on povedal...he,he...
enako, sem med bolj glasnimi, dami včasih reče kr pssssst , on je bolj tiho, vsake tolk se ga mal sliš in me to bolj vzburja kokr pa če bi se še on drl in vzdihoval...
Js kar ne morm bit tiho. Če mi nekaj paše tip to takoj ve po zvokih, ki jih oddajam. Včasih sem celo malo preveč glasna, potem pa malo znižam jakost, ko se zavem, da so v hiši tudi sosedje. Se pa zaradi tega prav nič ne sekiram. Taka pač sem.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kar se pa glasnosti med seksom tiče, sem bolj med glasnimi, tako najbolj uzivam, večinoma, pride tudi tako da si srednje tih ali pa si doma, kjer jih je polna bajta (pri nas nas je trenutno 9), tako da ze malo prej premislis ali se bos drl na vse grlo, da se ti bodo naslednji dan vsi pri zajtrku smejali, in te zbadali z vprašanji, kaj je bilo pa včeraj ponoči tako glasno, sali ste kaj slišali, in vsi prhnejo v smeh z tastarimi na čelu, tebe pa zajame rdečica in ti je malo nerodno, čeprav se tudi dogaja, ko imaš ta rdečo, in ne moreš pa iz sosednje sobe slišiš stokanje, in te kar prime ali ti pa gre včasih zelo na živce, tako je pač življenje, treba ga je uživati, toda kaj manj je prebivalcev v hiši to več si lahko privoščiš in si lahko tudi zelo glasen, zato se pa gre na počitnice in si tam daš duška ker veš da si sam, no edino če nimaš sosedov takoj na drugo stran tvojega zida (zna biti zanimivo)
Jz spadam, med glasne, ne med tiste bolj glasne, ampak med glasne. Poskupam, pa se zadržati, če sva nekje, kjer ne bi bilo ravno dobro, da bi naju kdo slišal.
Drug drugemu smo svetilniki, v igri prepletanja se ne ugašamo, da bi se ponovno prižgali, ampak da postanemo luč.