Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

nikol nism zivcna zarat tega...
sicer pa ce bi bla jih ne bi jemala...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
kjut-girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kjut-girl »

Tiste ki ste zamenjale Diane35 z Yarino.... A se vam je stanje kože kaj poslabšalo? Ste mogoče potem zgubile kakšen kilogram... itd?
Smile because it's the second best thing, you can do with your lips
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

Velouria napisal/-a:Glede izpostavljenosti KT vročini pa to... A mislte, da je panika, če sm mela tabletke v predalčku v črni torbici, zunaj je blo mal čez 30°C? Sicer nism bla kej dolj zunaj (dobro uro na vročini) in niso ble sicer direktno izpostavljene, ampak se pa zna po moje v črni torbici kar segret... :? To zdej razmišlam za nazaj.

isto je mene skrbel lani na morju ko sem jih še jemala, pa ni bilo nobenih problemov. tko da mislm, da nimaš nič za bat, sploh ker je šlo za malo časa. ;)
...just breathe...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Re: tabletke

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ad napisal/-a:Zanima me ali jima katera probleme z menstruacijo po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk??? :(

jah zdj ne vem lih, če je to povezan s prenehanjem jemanja tabletk, ampak jz sm jih lansk december nehala jemat in sm mela februarja še menstruacijo... pol pa do junija ne :? zdj recmo, da se mi je umirila, sam ne vem al je to zarad prenehanja jemanja al pa so hormoni čist podivjal
Starlet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: po cesti mal levo,mal desno pa si tam

Neprebrana objava Napisal/-a Starlet »

jst mislm zdej začet tablete jemat....pa me zanima če ti ginekologinja pove kere morš jemat al si jih loh sama zbereš...k jst bi najrajš yarino ker se po njih baje ne zrediš....a te je trea plačvat???
hvala
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

ginekologinja ti predlaga tebi najustreznejše glede na tvoje zdravje, zgodovino bolezni v družini, itd.
najbrž pa je vedno več kot ena opcija, tko da škodit ne more, če jo vprašaš, če bi tebi te ustrezale
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

Starlet napisal/-a:jst mislm zdej začet tablete jemat....pa me zanima če ti ginekologinja pove kere morš jemat al si jih loh sama zbereš...k jst bi najrajš yarino ker se po njih baje ne zrediš....a te je trea plačvat???
hvala

yarina je samoplačniška - ma samo teh se ne loti jemat, še tisto ki jo poznam in ki je te jemala, so imele same probleme, sicer pa si preberi še malo po forumu in boš vidla da so te tabletke bile do sedaj najbolj kritizirane...v temi zaščita po splavu je punca kljub jemanju ravno teh kontracepcijskih tabletk zanosila!!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

ja halo, mislim kake pa ti klamfaš :roll: jaz jemljem Yarino in so mi edine ki mi ustrezajo. sem prej druge jemala in mi niso ustrezale. in za informacijo, moja prijatlca je zanosila po Stediril! vsako telo je drugačno, lahko da nekomu nekaj ustreza, kar drugemu ne. ne moreš pa zdej tle neki čist brezveze govorit. glede teh stvari se je itak najbolše posvetovat z ginekologom.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

mily napisal/-a:ja halo, mislim kake pa ti klamfaš :roll: jaz jemljem Yarino in so mi edine ki mi ustrezajo. sem prej druge jemala in mi niso ustrezale. in za informacijo, moja prijatlca je zanosila po Stediril! vsako telo je drugačno, lahko da nekomu nekaj ustreza, kar drugemu ne. ne moreš pa zdej tle neki čist brezveze govorit. glede teh stvari se je itak najbolše posvetovat z ginekologom.

nč ne klamfam, samo povzela sem par tem skupaj...a te to tako moti? :lol:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja moti me, hepi? ne moreš na podlagi parih punc, ki jim pač nekaj ne ustreza govoriti da je nekaj slabo. je slabo za njih. ni pa rečeno za vse ostale. a veš kako lahko nekoga s takimi izjavami prestrašiš? malo pobrskaj po temi in boš videla kakšne probleme si nekatere delajo. tvoje izjave lahko kira vzame smrtno resno in pol je tle samo panika.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

mily napisal/-a:ja moti me, hepi? ne moreš na podlagi parih punc, ki jim pač nekaj ne ustreza govoriti da je nekaj slabo. je slabo za njih. ni pa rečeno za vse ostale. a veš kako lahko nekoga s takimi izjavami prestrašiš? malo pobrskaj po temi in boš videla kakšne probleme si nekatere delajo. tvoje izjave lahko kira vzame smrtno resno in pol je tle samo panika.

mah smrtno resno...jaz sem pač tako napisala, me ni treba napadat zarad tega...v nasprotnem primeru lahko tudi tvojo izjavo za yarina tabletke vzamejo na easy in potem je :wall: če bi kšna zanosila...lahko tudi mene moti tvoja izjava....
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

lej ne da se mi kregat. vsaka napiše svoje izkušnje z določenimi tabletkami. vsaka zase presodi, še najbolje ve pa ginekolog. je pa razlika če napišeš kaj se je nekomu zgodilo, ali pa to poveš z načinom kot da je to strup za podgane. jaz sem prej jedla Minulet in sem mela nenormalne migrene. sem bruhala po dva dni skupaj, ampak verjamem da kiri čisto odgovarjajo in se super počuti po njih. me razumeš kaj sem ti hotla povedat? vsako telo drugače reagira. verjamem da je tvoje opozorilo dobronamerno, ampak ni treba zagnati panike. ne zanosijo vse ki jemljejo Yarino.
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Moja frendica jemlje Yarino, ker je po prejsnjih tabletkah imela depresije, glavobole in bolece menstruacije. Pravi, da so Yarina njej zakon in da rajsi placa 2000SIT mesecno, kot pa da bi spet bila cela zalostna in boga, plus je pa shujsala in nima niti enga mozoljcka vec. Jst mam Logest, zdej 2.tablico, pa sem se zredila tok da so ze drugi zacel opazat. Pri prvi tablici sem imela grozno depresijo, non stop sem neki jokala, nic mi ni blo prav in sem sama sebi sla na zivce. Jemala jih bom zdej, kolikor jih se imam do naslednjega recepta, potem bom pa videla, upam da se mi bo izboljsalo. :)

LP
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a je možno da bom dobila menstruacijo en dan kasneje kot ponavad (dons nej bi jo dobila ampak je še ni?!) jemlem logest
:roll:
Velouria
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Velouria »

~NIA~ napisal/-a:a je možno da bom dobila menstruacijo en dan kasneje kot ponavad (dons nej bi jo dobila ampak je še ni?!) jemlem logest
:roll:

Men se je že enkrat zgodil, da sem jo dobla 5. dan (namesto 4.), pa tut da sem jo dobla šele ob 22.30 (ponavad jo popoldne).

Če nisi nobene tabletke pozabla, pol še ni panike. Počaki, če jo pa ne dobiš do konca premora, pa nared test.

Drugač se pa tut lahko zgodi, da sploh ne dobiš M in ni nič narobe.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Zaklenjeno