Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Re: sex prijatelj

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Ste že bile v takem razmerju? Da.
Kako se je končalo? Nekatera s prijateljstvom, druga ne.
Ali se vam to zdi sploh mogoče, se z nekom dol dajat brez nekih obveznosti v bistvu brez ljubezni? Ocitno ze.
Kako punce gledate na to? Tako, kot sem opisala zgoraj
Kako fantje? Mislim, da vecinoma podobno (preden me napadete, govorim iz svojih izkusenj).
Se sploh lahko npr. kar nekaj časa dol daješ z nekom, ne da bi bilo vsaj nekaj čustev pri vsem tem? Sam zarad dobrega sexa? Odvisno od loveka, I guess.

Na splošno me zanima kako gledate na vse to? Kot je opisano zgoraj.
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Ja različna mnenja, to sem pričakovala.

Jaz osebno preveč povezujem čustva s seksom in meni ne bi uspelo, da bi se samo dol dajala z nekom in bi se slej ko prej zaljubila al pa saj nanj navezala v taki meri, da bi hotela vedno več in več....

Ne vem no, če se daješ dol z neko kar neki časa, jaz mislim da neka čustva morejo bit vmes, mogoče neka navajenost, navezanost...
Čist iz gole strasti mogoče sam enkrat ne pa večkrat in to ful pogosto. V bistvu je fajn, če nisi pripravljen na resno zvezo in te tisti oz. tista vseen privlači. Sam po moje je tu velik možnosti, da se vsaj pri eni osebi čustva preveč razvijejo in ponavadi smo to punce....

Mogoče bi blo fajn slišat še moško mnenje....
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

To je nekaj podobnega kot prijateljstvo med moskim in zensko... prijatelja sta lahko, v enem obdobju je pa for sure en zaljubljen. Tako je po moje tudi tukaj, le da globje, zaradi vecje intime, posesivnosti, ljubosumja.
In ne, nisem ga imela :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Ja, mel sem 2 taki "zvezi". Sicer niso trajale dolgo, ampak vseen. Stvar je v tem da se nikakor ne smeš čustveno navezat na to osebo, ker potem postane fuuuul komplicirano kako pa kaj naprej. Drugače je pa fajn-ko ti zapaše pokličeš, vprašaš kaj kej dela, kako se kej ima, pa če ma 3h cajta za mene :D In obratno. Čist brez predsodkov, komplikacij itd....

Tko da ja; dokler si free, pa če veš da se ne boš navezal na to osebo, then go on :wink:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

Moram priznati, da sem jih zadnje čase imela kar nekaj... Tudi ta trenutek imam enega, ampak se zadnje čase ne videvava, ker se je zgodilo to, kar se je do zdaj še vsakič. Očitno mi ni usojeno, da bi imela f... frende, ker so si do zdaj še vsi začeli domišljati, da sva skupaj. Pa sem 100%, da nisem pošiljala nikakršnih ''signalov'', ker čustev ne samo da jih ne vračam, ampak jih trenutno tudi nisem zmožna imeti, pokazati ali čutiti.
Ne razumem, zakaj bi me vsi radi kar takoj poročili, vem samo, da mi to ni všeč. Vedno se zapletem s takimi ljudmi, za katere je očitno, da zveze niso na njihovem ''things to do'' seznamu. Ampak potem se vsi nekako raznežijo in si začnejo domišljati stvari. Nasploh opažam, da so moški rahlo pomehkuženi.
Jaz trdim, da ne bi mogla biti v zvezi z nekom, ki je moj f... frend. Ker bi si začetek zveze zastavila popolnoma drugače. Tako da - fantje, žal mi je, ampak nič ne bo.
First to Know

Tres tres chic.
***mecena***
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ***mecena*** »

no,jst sem tudi sama že znašla v tem in tudi prvič je bilo zame s prijateljem...sicer se je začelo čisto nedolžno..poljubljanje in tak,pol se je pa zgodil...blo mi je lepo dokler je trajal,fanj je blo kr ni blo nobenih obveznosti,nobenih skrbi in tako dalje...vendar sedaj ko sem s svojim pobom,mi je 100krat lepš,kr so čustva zraven,pa čeprav je zraven veliko obveznosti...
ampak sem istega razmišlanja kot tjaška...s takšnih fantom ne bi mogla imeti resne zveze...pač,pride in mine :D
Constantine...fanjte majo svoje potrebe,me pa tudi :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no jst pač nimam nič proti sexualno-prijatelskim zvezam, če se le-ta izvaja v mejah normale...če pač nekomu ne sede bit v zvezi in če ni zmožen dajati čustev partnerju, potem je bolje da pač si v taki zvezi kjer tega ne rabiš dajat in si prot in se slišiš le takrat ko je pač potreba...

tistih, ki pa menjavajo partnerje kot spodnje gate, pa pač ne podpiram..enostavno se mi zdi, to v današnjem času lahko zelo tvegano in ne moralno..ampak sej pravim, kukr komu sede...

sama se nikol nisem spuščala v take zveze..enostavno mi ne sede, da se z nekom družim samo zaradi potrebe po sexu...če hočem bit z nekom v zvezi moram do njega čutit še kej več kot pa samo strast...
če pa recimo nebi nič do njega čutila, bi pa kmalu začela..in tukaj se spet pojavi problem, če z njegove strani ni isto...
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

glede tega imam pa jest tako mnenje..sem za, če sta oba brez partnerjev in do takrat dokler niso pri enemu izmed partnerjev prisotna čustva, pri drugemu pa ne!
Za dežjem vedno posije sonce!!
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Ne podpiram varanja, SPLOH NE. Pol se mi že bolš zdi, da, če se nekomu tolk lušta sexat z več osebki je bolš, da je samski, kot pa da to počne v vezi. Čeprav mi osebno tako sexanje ni všeč. Sama pa sm mela hm.. Nevem al je to bolj v stilu one-nightstanda al sexprijatelja. Z enim kolegom sva sexala 2×, z drugim pa 3×. Tak, da nevem kam bi to opredelila. Čeprav mi je več kot žal..Sam jebi ga, ne da se popravit. Drugače pa sm mela spolne odnose z bivšim, čeprav je bla precej kratka in pa s sedanjim, ki pa že traja nekaj časa. Je pa v sexu ful razlike, ker mam mojga res rada in je to to. Pri prejšnjih je blo pač.. Hmm :roll:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
tina21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tina21 »

Ne vem, zakaj bi tak obsojali to... Vsak se zase odloči, kak hoče met porihtano življenje, itaq pa vedno ni lahko it po tisti najbolj moralni poti... pa mislim, da četudi si z nekom samo f***frend, verjetno vseeno kaj čutiš do njega, on pa do tebe, čeprav ni lih ljubezen, ampak je pa vsaj nek občutek, da nekomu pripadaš... nvm, no...
vsak pač drugače gleda na te stvari, eni bolj odprto, drugi manj, ampak kakorkoli že, vsak ma po svoje prav...
važno je, da ni pol slabe vesti in teh zadev :?
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

men pa to ni kul.. nevem no..
dokler so fantazije o tem, še ne rečem.. samo sex brez tega k veš, da maš nekoga rad se pač men zdi, da to ni to.. brez čustev pa tega, a-a..
nimam pa nč proti temu & prot tistim k pač to delajo..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
beach
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a beach »

Priznam ... mam f** frenda že pol leta.
Pa kaj, men to ustreza. Pač fajn je met nekoga, s katerim potrošiš "odvečno energijo"
zraven pa puščaš, da spoznavaš nov folk. Čustev ni prisotnih, ker so pravila igre znana
že od začetka. Sva pa dobra kolega, sm kot par nebi nikol funkcionirala (sva tut probala kot par, pa ni šlo)
Tko pač je.
Sm zdj so nekateri punce k majo f** frenda označl za cipe ... :roll:
Zakaj že? Sj če maš enga sm za sex še ne pomen da maš vsak mesc drucga.
F** frend pomen, da si z nekom frend ... ne pa da sexaš z neznanci vsak dan z drugim.
Mal nj nekateri njprj razčistjo pojme ... :roll:
Pa če nekomu ne sede da je v zvezi, a pol pomen da ne sme sexat??? :?
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

sej jst sm tud mela f** frenda. sej drgač sva bla pa ful dobra frenda. brez čustev. v družbi sva se vedla kot prjatla. med nama ni nikol blo neke kemije. sej sva probala bit par, ampak ni šlo. sam potem sm pa spoznala sedanjega fanta in on svojo sedanjo punco in je blo usega konc
_vanessa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _vanessa_ »

tut jz sm mela f** frenda...zadeva je sicr trajala približn 6mescev...sam vmes še velik sporov..tko da lohk rečem da se ne obnese..in tega več ne mislm počet...
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Tudi jaz imam običajno f** frende. Čisto kul tipi, dobra družba, dober f** (meni besedica sploh ni grozna, pa še nazorno pove...). Vse okej.
Odgovori