sm mela pa še 5 predmet socjologijo...katastrofa Nism nardila...tko da lahko pozabm na moj fax...

Lalama napisal/-a:js sm mela tud psihologijo....sam sm dubla 2smola pač
skupi mam vseen 19 pik, kar bo pomoje dost no....bomo vidl ane
evie napisal/-a:*ange|*, nič preveč sekirat prosim...eni so še na slabšem... Kaj pa greš študirat, če smem vprašat? Ne bit vnaprej pesimistična, sej ne veš kako so ostali nardili, ki želijo na isti faks kot ti...
Glede vpogleda pa zdej prvič slišim, da bi mogu kej napisat... Sam zahtevaš, da pač želiš vpogledat v svojo maturo oz. karkol že... Ne vem, no...
evie napisal/-a:To pa gresta dve moji sošolki študirat.Kakorkoli že... Bom mal vprašala okoli, če kdo kej več ve o tem al pa ti bo katera od ženskic tu gor sporočla kr jaz ne vem nič več kot ti... Žal...
*ange|* napisal/-a:evie napisal/-a:To pa gresta dve moji sošolki študirat.Kakorkoli že... Bom mal vprašala okoli, če kdo kej več ve o tem al pa ti bo katera od ženskic tu gor sporočla kr jaz ne vem nič več kot ti... Žal...
konkurenca ha? cjoo...so full pridne?hvala .... :bussi:
Ps.: bi šla katera, ki ji gre full sociologija z mano na ric...ko bom šla na vpogled pole? ker nimam koga vzet ...rada bi pa nekoga, ki mu pač sociologija gre...