Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

ja mi smo mel tut pri poklicni maturi katastrofo...od 32 v razredu ns je šlo 14 na maturo od tega nas jo je naredilo 6...tako da ja to je kr katastrofa proti gimnazijcem...

sm mela pa še 5 predmet socjologijo...katastrofa Nism nardila...tko da lahko pozabm na moj fax... :cry: :cry:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

Uf, a zdej so tudi rezultati mature že na netu? Sploh nisem vedla :) V naših časih smo si grizli nohte, dokler nam niso razredniki sporočili rezultatov v šoli :)

Ja, čestitke vsem, ki ste naredili, a ne :D
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Sm lih hotla napisat ... V naših časih smo mogli še v šolo in pol tm pred vsemi ... ooo jojoj :D Prou bedno ...
To je res d best, da lahko lepo sam doma pogledaš in to je to ...

Čestitke tut od mene vsem, ki ste nardile, zdej pa samo še držim tačke, da boste sprejete tja kamor si želite ... :wink:

Za tiste, ki ste pa danes žalostne :( ... nič se preveč sekirat, sej se vsakemu kdaj zgodi, da se nam kej ponesreči, ampak še vseeno to ne pomeni, da smo navadni luzerji!! Vam bo pa v naslednjem roku ratalo!! Jst vem, da ste se vse sposobne naučit in da ste pridne punce!! :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

a bi lahko samo ena napisala koliko je blo procentov za 2 pri socjologiji?Bi ji bla zlo hvaležna! HVALA!
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Caitlin »

Lalama napisal/-a:js sm mela tud psihologijo....sam sm dubla 2 :oops: smola pač ;) skupi mam vseen 19 pik, kar bo pomoje dost no....bomo vidl ane ;)

podpis :)
sam sam mela ful bolš občutk zapsiho pa je bla kr 2. no ja, jst sn dost seminarsko zajebala sam ni panike. važnde bom na faks sprejejta. kar pomoje bom, edin če bojo od lanskega leta omejitev za 7 točk povečal kar pa dvomim :)
kdaj se pa izve kolk je omejitev na faksu oz kolk točk rabiš??
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

najprej čestitke vsem, ki ste naredile :)

prosila bi pa, če bi lahko katera napisala kolk % je bilo pri posameznem predmetu za pozitivno??

Hvala :!:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Nardila sem, ampak full slabo. Matematiko sem pogojno naredila :cry: , zgodovino sm nardila 45% pa je bilo 43% za 2... :cry: katastrofa. Sociologijo se bom pritožla, ker mi procent manjka do 4...upam, da vsaj tukaj točko dobim, ker se mi pri izračunu vseh pol kr za 3 točke poveča rezultat... full sm razočarana pa že 10x sm se zjokla....vse kar lahk nardim, je da čakam kuverto s faksa... :cry: :cry: :cry:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

pozabla napisat...kaj moraš na ric napisat, če pač želiš dobit v pogled svojo polo...men je profesor vse razložu, ampak pojma nimam kaj naj napišem not... :( :cry:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

*ange|*, nič preveč sekirat prosim...eni so še na slabšem... Kaj pa greš študirat, če smem vprašat? Ne bit vnaprej pesimistična, sej ne veš kako so ostali nardili, ki želijo na isti faks kot ti...
Glede vpogleda pa zdej prvič slišim, da bi mogu kej napisat... Sam zahtevaš, da pač želiš vpogledat v svojo maturo oz. karkol že... Ne vem, no...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

evie napisal/-a:*ange|*, nič preveč sekirat prosim...eni so še na slabšem... Kaj pa greš študirat, če smem vprašat? Ne bit vnaprej pesimistična, sej ne veš kako so ostali nardili, ki želijo na isti faks kot ti...
Glede vpogleda pa zdej prvič slišim, da bi mogu kej napisat... Sam zahtevaš, da pač želiš vpogledat v svojo maturo oz. karkol že... Ne vem, no...

Analitsko politologijo :( ma ja...ampak, kje kaj zahtevaš? men ni nč jasno...jst postopek vem...kaka gre...sam nimam pojma kak se in kaj napiše in kaj naredi, če bi rad vpogled pole... :cry: :cry: m kak se nebom sekerala...tok slabo maturo nardila...pričakovala sem še najmanj 4 točke več... :cry:
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

To pa gresta dve moji sošolki študirat. :) Kakorkoli že... Bom mal vprašala okoli, če kdo kej več ve o tem al pa ti bo katera od ženskic tu gor sporočla kr jaz ne vem nič več kot ti... Žal...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

evie napisal/-a:To pa gresta dve moji sošolki študirat. :) Kakorkoli že... Bom mal vprašala okoli, če kdo kej več ve o tem al pa ti bo katera od ženskic tu gor sporočla kr jaz ne vem nič več kot ti... Žal...

konkurenca ha? cjoo...so full pridne? :( hvala .... :bussi:

Ps.: bi šla katera, ki ji gre full sociologija z mano na ric...ko bom šla na vpogled pole? ker nimam koga vzet ...rada bi pa nekoga, ki mu pač sociologija gre...
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

jaz imam še eno vprašanje. Moja kolegica ni naredila 4 predmetov. Kriza vem.... in me zdaj zanima naslednje. Ali se v jesenskem roku se lahko prijavi na maturo ali pa ne??
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

*ange|* napisal/-a:
evie napisal/-a:To pa gresta dve moji sošolki študirat. :) Kakorkoli že... Bom mal vprašala okoli, če kdo kej več ve o tem al pa ti bo katera od ženskic tu gor sporočla kr jaz ne vem nič več kot ti... Žal...

konkurenca ha? cjoo...so full pridne? :( hvala .... :bussi:

Ps.: bi šla katera, ki ji gre full sociologija z mano na ric...ko bom šla na vpogled pole? ker nimam koga vzet ...rada bi pa nekoga, ki mu pač sociologija gre...

profesorica sociologije ona naj gre s tabo...na kranski gimnaziji je 1x biu tak primer da je en fant pisal 2 biu je pa prepričan da je znal več...in sta šla s profesorico tja in je tako dobu 4...
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

Janja84 napisal/-a:prosila bi pa, če bi lahko katera napisala kolk % je bilo pri posameznem predmetu za pozitivno??

Hvala :!:

za 2 al pogojno pozitivno?
Zaklenjeno