jemina napisal/-a:Oh končno. Koooooooooooooooooooonccccccccccccccccccccccc

Js tud...komi danes!
 Mela ful srečo tud pri slovenščini danes... Dobla Slutnjo od Kosovela, ki sem jo najmanj pričakovala pa se je na koncu izkazalo, da je najboljši listek.
  Mela ful srečo tud pri slovenščini danes... Dobla Slutnjo od Kosovela, ki sem jo najmanj pričakovala pa se je na koncu izkazalo, da je najboljši listek.  Pa še pri tretjem vprašanju sem mela en slovarski sestavek pa razložiti iz česa je sestavljen. Super izi!
 Pa še pri tretjem vprašanju sem mela en slovarski sestavek pa razložiti iz česa je sestavljen. Super izi! 

Full me je strah zgodovine...prej sm bla šure, da neki sm pa napisala za pozitivno...zdej me je pa ful fajn strah...ker sta bili 2 temi, ki jih jst zadnje mesece niti povohala nism kaj preveč...
  Full me je strah zgodovine...prej sm bla šure, da neki sm pa napisala za pozitivno...zdej me je pa ful fajn strah...ker sta bili 2 temi, ki jih jst zadnje mesece niti povohala nism kaj preveč...  vbistvu me je strah, ker bom že po rezultatih lahk ocenla, če bom sprejeta al ne...
  vbistvu me je strah, ker bom že po rezultatih lahk ocenla, če bom sprejeta al ne...   Sama bi pogledla na net...sam sm pozabla šifro
  Sama bi pogledla na net...sam sm pozabla šifro   

dreams, dreams, dreams...
  dreams, dreams, dreams...