Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

jemina napisal/-a:Oh končno. Koooooooooooooooooooonccccccccccccccccccccccc :!: :!: :!:

Js tud...komi danes! :) Mela ful srečo tud pri slovenščini danes... Dobla Slutnjo od Kosovela, ki sem jo najmanj pričakovala pa se je na koncu izkazalo, da je najboljši listek. :P Pa še pri tretjem vprašanju sem mela en slovarski sestavek pa razložiti iz česa je sestavljen. Super izi! :D
francija
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a francija »

a ve zdej kera kkao je z menjavo listkov na poklicni maturi. a se če menjaš ocena kej niža al je enak kokr da nebi?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

na poklicni maturi se ocena ne zniža :wink:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

men je tut tok dobr k mam konc...sm mela u 5ek u zadno še anglo ustnega in sm bla sama nad sabo presenečena kok mi je dobr šlo....sploh nism mela treme pa dobla sm take fajne teme k nč ni blo treba znat...sam mal si nakladu važn d si govoru...

hm...ja in šel zdle mi je ratal do kompa pridt k smo se še brihtal :D

ej vse uživejte zj tele počitnce k si res zaslužmo!!!
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Živčki, živčki...vas že kej stiska? :wink: Jaz moram priznat, da me (še) ne... Sem se že nekako sprijaznila, da moji rezultati mature ne bodo glih po mojih pričakovanjih... Sicer pa bomo vidli v ponedeljek... Aja, boste šle zjutraj na internet pogledat? Jaz bom šla al pa bo nekdo namesto mene pogledal, če ne bom upala. :D

Držim vam pesti vsem skupaj!
nikita..
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita.. »

No js sm mela poklicno maturo tko da sm ze zvedla rezultate.In morm povedat d sm bla kr zlo prijetno presenecena.Nism mela glih fajnga obcutka sam nardila sm pa kr dobr.
~-~> Sticks and stones can break my bones,
but words will never hurt me <~-~
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js pa sploh nism zivcna in tut slucajno ne mislm ustajat ob 5h zjutri, da bom tisto pogledala, tko k vecina mojih sosolcev. Pou ure predn bom sla od doma bom lepo przgala racunalnik pa pogledala, ce bo sploh odprl stran, k bojo usi gledal svoje rezultate :P
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

Gimnazijke, že kaj živčki delajo? :P :)
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

niti ne....kar bo pa bo...sej vedno ostane še kakšna druga možnost, ker poklicno maturo že imam narejeno :D
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

ja, žiučki delajo :( Full me je strah zgodovine...prej sm bla šure, da neki sm pa napisala za pozitivno...zdej me je pa ful fajn strah...ker sta bili 2 temi, ki jih jst zadnje mesece niti povohala nism kaj preveč... :? vbistvu me je strah, ker bom že po rezultatih lahk ocenla, če bom sprejeta al ne... :cry: Sama bi pogledla na net...sam sm pozabla šifro :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Nm so pa u soli dal ze pr eseju kartoncke in smo si eno sifro nalimal na kartonck, da bomo u pondelk lohk pogledal. Kok so pozorni :P
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Jaz ze komaj cakam, da izvem, ceprav ze vnaprej vem, da enega predmeta nisem naredila. Sem pa firbcna, kako je slo pri ostalih. Dvomim, da bom jutri ponoci kaj spala. :cry:
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

joooj, js sm tuuuk živčna. odštevam že od 1.julija, vsak dan...zdej že skor ure štejm..jao :?
me je kr strah, ker si res želim študerat tist, k sm vpisala, moja druga in tretja želja sta pa že zapolnjeni s prvo željo, tko d nimam šans. je pa res, da še nism razmišljala v smeri, da ne bi nardila..bl me skrbi kuk pik bo :roll:
drgač sm pa tut že sanjala da smo dobil rezultate..in v sanjah sem mela 27 pik :razz: dreams, dreams, dreams... :wink:
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

o šit..ne najdm šifreeee :cry:
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Mene je tut fuul ful strah. Še na morju sem se kdaj spomnla na to smotano maturo in mi je čist zabediral :( Zelo me skrbi za zgodlo, če sem sploh nardila, kje je še vse ostalo, da bom sprejeta. Ah, upam, da boste jutr veseli in zadovoljni z rezultati. Jst se bojim, da ne bom. :?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Zaklenjeno