Poletne avanture
evo, men tut ni ratal met kake prave poletne avanture... edin če šteje eno orto lupčkanje in šlatanje z mehičanom v španiji (ampak ne na morju).
nekak kadar sem bla še s starci na morju, ni šlo (sem pa takrat doživela najbolj divji flirt ever: vsak večer sva se vidla v enem lokalu in se ful gledala, ta zadn dan sem mislla, da se bom stopila pred tistimi črnimi okicami
), kadar smo šle s kolegicami mi je vedno ratal prej glih s kakim nehat in se mi je milo rečeno fučkal za dece (
), zdej hodim pa s fantom, tak da to več ne spada k avanturam 
nekak kadar sem bla še s starci na morju, ni šlo (sem pa takrat doživela najbolj divji flirt ever: vsak večer sva se vidla v enem lokalu in se ful gledala, ta zadn dan sem mislla, da se bom stopila pred tistimi črnimi okicami

...just breathe...
zakaj bi po narodnosti, če lahko kr po mestih povem ...
Hrvati - Zagreb, Dubrovnik, Pula, Split, Zadar, Rabac ... itd
Črnogorci - Dravlje
Slovenci - Velenje (kok me je sram
), Lublana
ok, ok šalo na stran ...
ma mela sm vso živo šaro ... čeprau edino žalim, da nism mela nobenga Skandinavca, sam tega mi lahk pa slatkaMala zrihta, ko jo bom šla obiskat
...
pa, a je res važno kaj je po narodnosti? ponavad naletim lih na kakega napihnjenega Zagrebčana, ki me pol voz okol po raznih birtijah, al pa kakega Slovenca, ki je Lublano vidu sam na zemljevidu ...
važn, da je lep, pa zagoreu, pa da ma šestorčke ... jah, vsa kar moj sedanji nima!
Hrvati - Zagreb, Dubrovnik, Pula, Split, Zadar, Rabac ... itd
Črnogorci - Dravlje

Slovenci - Velenje (kok me je sram

ok, ok šalo na stran ...
ma mela sm vso živo šaro ... čeprau edino žalim, da nism mela nobenga Skandinavca, sam tega mi lahk pa slatkaMala zrihta, ko jo bom šla obiskat

pa, a je res važno kaj je po narodnosti? ponavad naletim lih na kakega napihnjenega Zagrebčana, ki me pol voz okol po raznih birtijah, al pa kakega Slovenca, ki je Lublano vidu sam na zemljevidu ...
važn, da je lep, pa zagoreu, pa da ma šestorčke ... jah, vsa kar moj sedanji nima!
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
- Kraj: ..severna primorska..
moja najboljša avantura pa je bla z zdajšnjim fantom! ko sva se spoznala sva bla še mlada in sva sam neki bluzila,po parih letih sva pa spet v stik pršla in začela resno hosit in to traja že 4 leta!
drgač pa spomnim se enga albanca al kaj jebil! ja vem,mal grozn sam takrat mi je bil taaak všče!no sej do konca nisva šla nikdar!pa itak sem kmal spoznala kaa svinja je in sm ga pustila!
drgač pa mislim da s kkim tujcem še nisem bla.ponavad so bli slovenčki! 

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- catty
- Sramežljivka
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
ja, men bi tud sedla ena tko na izi avanturca, sam kaj ko sem zasedena....
če se spomnem vseh k so se mi dogajale med poletjem, uh....
najvelč je blo italijanov, k so men tko zakon, ki znajo tko lepo pihat na dušo, da se kar stopiš
ja pol so še slovenci, srbi, mešanice tega in onega, ojoj, zamejci
s tistim sexy naglasom.....
ja ja, kar nekaj jih je blo, večinoma sam lupčkanje.....je blo pa tud kej več skom
če se spomnem vseh k so se mi dogajale med poletjem, uh....
najvelč je blo italijanov, k so men tko zakon, ki znajo tko lepo pihat na dušo, da se kar stopiš

ja pol so še slovenci, srbi, mešanice tega in onega, ojoj, zamejci

s tistim sexy naglasom.....

ja ja, kar nekaj jih je blo, večinoma sam lupčkanje.....je blo pa tud kej več skom