Vse o kopalkah
MsN napisal/-a:Tiste kopalke v Evi... lahko jih je sram oz. ne vem zakaj se sploh trudijo in jih dajejo poleg, moje so bile namrec grde vojaske + obupno slabo narejeni sivi, kot da bi sama nekaj zasila
hhmmm...jst sm tud te vojaške vzela, pa so mi full všeč!Mi je všeč vojaški vzorec, pa tud nasploh so mi všeč.

I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
Zadnjič spremenil mleko, dne 05. Jul. 2006 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
jaz sem moje iskala in iskala... sem bila pripravljena odšteti tudi malo več denarcev... pa nisem in nisem našla...
potem pa sem se presenetila v h&m-u...
črne, lepe, pašejo mi- kot zgornji tako spodnji del (začuda)
zdaj- kak dolgo bodo držale, bomo vidli... ali za parkrat v vodo bojo, potem si pa lahko privoščim nove (z manj obteženo vestjo, ker za one nisem dala celo premoženje)...
pustmo se presenetit...

potem pa sem se presenetila v h&m-u...

zdaj- kak dolgo bodo držale, bomo vidli... ali za parkrat v vodo bojo, potem si pa lahko privoščim nove (z manj obteženo vestjo, ker za one nisem dala celo premoženje)...
pustmo se presenetit...

u_k_i napisal/-a:ena je v stari ljubljani, nasproti slaščičarne Pixi, tam k je tut playboy shop.. ena je na bavarskem dvoru, ena pa v kleti hale A.
Kje pa na Bavarcu? Kaj je kej okrog...pa na kateri strani - tam kjer je Borza? Quick!

- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
*Tasha* napisal/-a:jst sm si pa kupla te plavorjave z bleščicami:
http://www.hm.com/
ene pa v italiji, http://www.yamamay.it sam ni slikce na netu, so pa rumene z minibleščicami ob robovih...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
bad_girl napisal/-a:u_k_i napisal/-a:ena je v stari ljubljani, nasproti slaščičarne Pixi, tam k je tut playboy shop.. ena je na bavarskem dvoru, ena pa v kleti hale A.
Kje pa na Bavarcu? Kaj je kej okrog...pa na kateri strani - tam kjer je Borza? Quick!
ne, ne..na nasprotni strani je
Only God can judge me.
js sm si pa dans ene kupla v calzedoniji... zgornji del je v oranžni barvi spodnji pa v vojaško zeleni... prov fajn so... včeraj sm si pa ene kupla v hervisu take črtaste pisane od spedota.. in presenečeno dala samo 2500sit (znižana iz 9.990)
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man