stara manj kot 2 meseca se mi je stopila, tako da sem jo lahko samo še v smeti vrgla, in ne nisem je imela ne na soncu ne ne neki vročini ampak pav lepo v kozmetičnem kovčku

anna_k napisal/-a:Nova Kolekcija za lase od L'Oreala z biseri- balzam.
1. lasje se ti nič bolj ne svetijo kot po drugih balzamih
2. lasje se hitreje mastijo
skratka, totalno ponesrečen nakup
u_k_i napisal/-a:dior show maskaro...za poleti, če ne je super..
stara manj kot 2 meseca se mi je stopila, tako da sem jo lahko samo še v smeti vrgla, in ne nisem je imela ne na soncu ne ne neki vročini ampak pav lepo v kozmetičnem kovčku
u_k_i napisal/-a:ja ko sem krtačko ven potegnila je bila cela tista črna snov na krtački, ko sem jo hotela nazaj zapret, je pa še prov ven tekla...
zdj imam pa od CLiniansa hm..eno..pa je tut fina, sam ne tok kot una
u_k_i napisal/-a:ja ko sem krtačko ven potegnila je bila cela tista črna snov na krtački, ko sem jo hotela nazaj zapret, je pa še prov ven tekla...
||MuCkAa napisal/-a:Nene, jaz pa vem kaj mislis. Mogoce je bila vodoravno? Ker ko sem jo jaz imela vodoravno dano, je bila tudi vsa pacasta, ko pa je bila navpicno, pa je bilo kul. Probaj
devil girl napisal/-a:Hmm.... men grejo pa vsi šamponi na živce!!! res bi rada našla takga ko bi naredu laske res mehke pa gladke... a ma slučajno kera kej za priporočit?sem probala že fructis šampone in masko pa mam sam še bol mastne lase... dove šamponi mi tut ne pomagajo - se mi zdi da so lasi po njih taki težki pa če jih hočem počesat se kr skupi držijo pa cukajo
od nivee šamponi mi pa tut ne pašejo!!!! ma kera kako dobro izkušnjo s kerim šamponom? bi bla zlo vesela kake rešitve...