Dove: vse zanic razen gelov za tusiranje. Ti so najboollsi!!
Nivea: Sranje od sranja. Niti ena stvar mi ni dobra od njih. To so take jeftine kreme, k bi si jih lah tud sama namesala.
Vichy: Vichy ima super mleka oz.kreme za telo. Po njih mam taaaako kozoooo...mmmm..ni boljsih. Kar se tice Lipocure-a, se jim bom sla osebno zahvalt, ker so mi pomagal pa se kako, pri odstranjevanju celulita.
Se strinjam s tisto punco k je rekla, da tisti trakovi od Veeta sam packe puscajo, dlake pa so tm k so ble...sam recimo prjatelca je pa te trakove pohvalila. po moje si mors znat to potegnt, kr ko si jast sama to delam,mi ostanejo modrice!! tko da grem kr lepo h kozmeticarki, hvala lepa...
Najbolsa maskara na svetu!!!! je ....tadaamtaddammm... XXL od maybelline. Jst drugac nimam trepalnic, ampak ta mi tok hude mardi,k da mam umetne. Zlo dobra je tut od Art Deco- Curling...neki. Kombiniram jo s tisto belo iz xxl in ta kombinacija je ubitacna.
Vsa Art Deco kozmetika je dobra! Priporocam-
Proactiv: zelo zadovoljna. Se nikol tok sijoca koza.
Loreal je shit. Se barve za lase zanc.
Najbolsi sampon za rjave lase je od swarzkopfa, tist k pise da je prou za rjave lase. Super je!!
Za roke je najbolsa krema od Allessanda. Tko dobre kreme pa se ne. Ker je pa draga, grem lepo vsak dan v Millerja in se lepo v miru namazem...