Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

To pač tako pride, kšn mesec jo bo pa spet več.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

upam da res :!:
ker res ne bi rada :tear: :help:
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

AtomicKitty...js mam isti "problem", ampak mi je kr fajn kr je nimam velik. :) Js že odkar jemljem tabletke mam menstruacijo največ tri dni pa še ta je bolj šibka oz. včasih sploh ni krvi na spregled ampak so sam taki temni madeži. Ma nimaš se kej za sekirat...js se tud ne. :wink: Če bi se, bi bla zdej že trikrat noseča. :D
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

si me potolažila.... :ja: veš kako je, ko človek začne preveč razmišljat.... :) :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Jaz mam en velik problem...V nedeljo grem na morje in prav v nedeljo bi mogla dobit menstruacijo...zato nujno rabim tabletke, da jo malo prestavim. Sam se mi una glupa medicinska sestra ne javi (jo kličem že par dni), če grem kar tja mi pa itak ne bo napisala recepta, ker je nevrotična. :roll: A slučajno kera ve, če je še kakšna druga možnost za prit do tablet? :?
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Se mi zdi, da maš 2 opciji.. Al splošni zdravnik, al pa ginekolog. Če se pa pri tvojih dveh ne da, pa naj kaka kolegica, ki ma druge zdravnike, vzame kao zase, pa tebi da.. To sm že jz tut nardila :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mja, edini problem je, da edina kolegica, ki ima iste tabletke živi cca 100km stran in ima celo istega ginekologa. :roll: :D Jaooo...Un moj splošni zdravnik je pa tut :roll: Jah nič, pol bom pa danes očitno letala po zdravstvenem domu in upala, da se mi nasmehne sreča. :wink:
Hvala za odgovor.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

eh buča, starši nič ne zvejo. jaz ti glede tega ne morem svetovati. mogoče je dobro da si tako rekla, boš nehala kaditi :wink:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Na vseh kontracepcijskih piše, da ni dobro kadit. Pa kljub temu mnogo uporabnic kontr. tabletk kadi, ni pa priporočljivo. Tut jz kadim kjub tabletam, siver pa zdaj nehujem. Ne glih zaradi tabelt ampak bolj ko ne zarad sebe, kr nočem več kadit. Če pa slučajno ne boš mogla nehat pa tut ni neki drastičnega.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tiavanna napisal/-a:Jaz mam en velik problem...V nedeljo grem na morje in prav v nedeljo bi mogla dobit menstruacijo...zato nujno rabim tabletke, da jo malo prestavim. Sam se mi una glupa medicinska sestra ne javi (jo kličem že par dni), če grem kar tja mi pa itak ne bo napisala recepta, ker je nevrotična. :roll: A slučajno kera ve, če je še kakšna druga možnost za prit do tablet? :?

Greš v lekarno, poveš situacijo, prosiš da ti jih proda. kupiš eno škatlico (1500) in jih začneš jemat. To sm js nardila... Drgač je baje še ena fora, da kasnej recept prneseš in ti vrnejo keš, am men se ni dal komplicirat...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma jaz sem šla enkrat v lekarno vprašat, če se jih da kupit, pa mi ni hotla prodat. :? Je pa tudi res da ji nisem razlagala, da mam scene z zdravnikom. Jah, če je še jutri res ne dobim, bom šla tut to probat. :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hvalabogu, zgodilo se je neverjetno - ženska se je javla na telefon. Tako da dobim jutri recept.
Kakšno olajšanje! :D
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

še jz bi neki prašala..ko poješ tiste 3 škatle tabletk, pol maš odmor pa to ne, ka a pol ko hočeš it u lekarno po nove a jih lhka kr brez recepta dobiš? al morš za vsak it h ginekologinji po recept??
lp
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

lil*a napisal/-a:še jz bi neki prašala..ko poješ tiste 3 škatle tabletk, pol maš odmor pa to ne, ka a pol ko hočeš it u lekarno po nove a jih lhka kr brez recepta dobiš? al morš za vsak it h ginekologinji po recept??
lp

Vedno morš najprej po recept no so izjeme, če nisi mogla po recept itd...pol greš pač u lekarno razložiš situacijo in ti dajo tabletje sam jih morš plačat. Pol morš pa recept za nazaj prnest in ti tut denar vrnejo :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

mene pa nekaj drugega zanima... ali je zelo škodljivo če jemlješ tabletke 1 leto, pa par let ne, pa tri leta, pa spet nehaš, pa potem čez nekaj časa spet začneš?

tak problem imam jaz. nehala sem s fantom po treh letih in nameravam nehat jest tabletke. ko bom pa imela spet resnega fanta jih bom pa najbrž spet začela jemati. ne bi jih rada jemala za brezveze, ker ne vem kaj&kdaj se bo zgodilo v prihodnosti, a vseeno vem da je to stres za telo, saj si z hormoni porušiš naravno ravnovesje.

kaj naresti?? :?:
Zaklenjeno