p.s. začela sam brat od začetka, pršla do ene 33 strani in sem obupala, zato če je katera že omenila kaj o teh tabletkah naj mi pove vsaj približno stran k vse tist brat

dumbo napisal/-a:Hej punce!
V bistvu ne vem, kam naj dam moje vprašanje, ampak vseeno.
Od februarja 2006 jemljem Diane35, danes pa se mi je pojavila krvavitev podobna menstruaciji, ampak šibkejša (do menstruacije bi morala vzeti še 6 tabletk).
Spolne odnose sem imela nazadnje 12 dni nazaj.
Do sedaj se mi takšna krvavitev ni pojavljala, tako da niti ne vem, kako naj reagiram na to.
A zna kera kaj svetovat?
Hvaležna za vas odgovor.
buubbika napisal/-a:mene pa zanima če je kra jemala Diane 35 zarad poraščenosti? a je pomagalo kaj al je blo še huje? so bile kakšne posledice kasneje npr. da ste se zredile itd...??![]()
daylight napisal/-a:mene pa me zanima, ce katera ve kako je s hujsanjem med jemanjem tabletk.
zacela sm z diane35, pol sm mela harmonet, logest in zdaj jarino, ki mi se najbolj odgovarjajo.
ampak od kar jemljem tabletke mi grejo kg samo gor in nikakor dol![]()
prej s tem nism nikoli nobenih problemov mela.
ve katera ce bi lahko ble za to krive tabletke?
ker kg bi reees rada dol spravla, bi biu ze cas
vrednagreha napisal/-a:daylight napisal/-a:mene pa me zanima, ce katera ve kako je s hujsanjem med jemanjem tabletk.
zacela sm z diane35, pol sm mela harmonet, logest in zdaj jarino, ki mi se najbolj odgovarjajo.
ampak od kar jemljem tabletke mi grejo kg samo gor in nikakor dol![]()
prej s tem nism nikoli nobenih problemov mela.
ve katera ce bi lahko ble za to krive tabletke?
ker kg bi reees rada dol spravla, bi biu ze cas
Po Yarini se defenitivno ne rediš., ker ti odvajajo vodo iz telesa, poleg tega pa ne vsebujejo takšnih sestavin, da bi se zaradi njih redila. Ko jih boš jemala kakšne 4-5 mesecov, boš videla dobre rezultate. Vsaj jst sem jih!
Drage moje, tiste, ki imate kakršne koli težave zaradi kontracepcijskih tablet, dejte raskirat una 2000sit na mesec in si pejte po Yarino, ker so po moje res edine kvalitetne kontracepcijske, ki so trenutno tle v slo na tržišču. + to, da menstruacija traja max 3 dni(prej okol 6-7) dni in o nobenih bolečinah niti sledu....
PRIPOROČAM!!!
daylight napisal/-a:
mi je ginekolog predlagal, da naj za nekaj mesecev preneham z jemanjem tabletk, da vidim ce bo kakšna razlika s tezo.
kaj mislite vi o tem?
lil*a napisal/-a:baje de majo logest najmanjšo dozo teh hormonov..a kira ve a pol vseeno kei pomagajo pr poraščenosti al pa rasti prsi?